Äventyrsveckan är äntligen över...

Det har varit en hektisk vecka med mycket hålligång. Kusinvitamin, hennes respektive samt två söner kom i Söndags eftermiddag. Mams och paps följde med till Arlanda då deras bagage inte skulle få plats i min lilla bagagelucka. Därefter åkte vi hem till mig där jag hade gjort i ordning middag för hela sällskapet. På kvällen hjälpte jag dem att packa upp sina väskor och göra sig hemmastadda.
 
Måndag morgon blev vi väckta utav den yngsta 08.00. Älskling som jobbade 13-22 Måndag, Tisdag och Onsdag skulle komma att få väldigt lite sömn under kommande dagar. Jag tvingade mig upp ur sängen medans han låg kvar och försökte sova vidare. Vi gjorde oss i ordning och begav oss ut på lite ärenden. När vi var klara åkte vi till Toys'R'Us för att köpa leksaker och spel till barnen. Därefter åkte vi vidare till Leklandet Stor&Liten. Jag blev som ett litet barn därinne och lekte med dem tills svetten rann.
 
På Tisdagen var det samma visa igen. 08.00 var det fullrulle och älskling som hade jobbat till 22 kvällen innan var helt slut. Vi åkte till Heron City och lät barnen spela hejvilt i deras spelcenter. Jag blev återigen... som ett litet barn och skulle vara med på precis allt. När det var slutspelat åt vi på Foodcourten innan hemgång.
 
På Onsdagen fick vi sova lite extra... 09.30 var lillen igång igen. Vi klädde oss varmt och begav oss ut för att åka pulka. Efter någon timmes pulkaåkning åkte vi hem, duschade och gjorde oss i ordning för att åka till Nacka Forum för lite shopping. Det blev en hel del shopping för deras del samt middag på Burger King. Barnen fick som dem ville!
 
På Torsdagen åkte jag och älskling till Västervik medans mams umgicks med dem. Hon skämde självklart bort barnen med kläder, ännu mer leksaker och spel samt en Samsung Galaxy Tab? På Fredagen var dem och hälsade på massa släktingar och åt middag hos mams medans jag och älskling tog det lungt hemma efter bilfärden hem från Västervik. Vi var helt slut!
 
På Lördag var det dags för veckans sista äventyr. Vi klev upp tidigt och åkte till Aquaria Vattenmuseét och därefter till Skansen för att hälsa på alla djuren samt gå på påskmarknad. Det var riktigt mysigt! På kvällen var det packning som gällde och 04.00 natten till Söndag skjutsade jag dem till Arlanda.
 
Det var en riktigt mysig vecka tillsammans med dessa små busungar ♥

Kommentera inlägget här :