Inga kommentarer.

Helt ärligt? 
 
Vissa personer borde ha gett upp vid det här laget och skaffat sig ett liv.
Sluta hata... börja leva!
 
Tänk er om datorer och internet inte existerade på denna jord...
 
Skulle ni då gömma er bakom ett träd och stalka mitt liv dag in och dag ut eller skicka anonyma brev hem till mig med frågor om mitt liv i hopp om att jag skulle ställa mig utanför min port och skrika ut svaren på dem?
 
Förstår ni hur patetiskt det skulle ha sett ut?
Förstår ni då hur patetiskt detta ser ut?
 
Det här är bara en bråkdel utav vad min vän har luskat fram men jag kan tänka mig att majoriteten utav mina få negativa kommentarer kommer från ovanstående och dess anhängare.
Livet går vidare... gör det ni med :)
Be happy!

Kommentarer :

#1: Annie

HAHA! Alltså neeeeej.. nej nej nej nej nej... jag orkar inte mer. Det är en så komisk start på denna fredag. Jag känner att det långa inlägget någon anmälde måste ut snart igen. Yttrandefriheten är så härlig :)

LOVE YOU! Ses sen <3 PUSS

Svar: Äh, jag förstår verkligen inte......
Love u 2!
See u! PÖSS!
Dana Valero Delgado

skriven
#2: Anonym

Skit i de godkänns inte ens de kommentarerna folk som en anonyma e bara fega som gör så o de vill bara såra en annan person eller snoka va den gör.. de kommer alltid finnas sånt folk!

Svar: Ja, jag vet... det är så det är... folk tror ju allt som sker bakom deras datorer är anonymt.
Dana Valero Delgado

skriven
#3: Anonym

vilka/vem menaru? :S

Svar: Ursäkta svaret men känner inte direkt att jag behöver peka ut personerna offentligt. Det räcker med att dem vet själva.
Dana Valero Delgado

skriven
#4: Sonia

Ja förstår mig inte heller på folk som sitter o hatar bakom en liten data?? Va fan är är deras problem att säga de facetoface? Strunta i sånna komnentarer bara!

Svar: Haha ingen aning faktiskt men något är ju uppenbarligen fel.I will :)
Dana Valero Delgado

skriven
#5: svärmor

Dana är BÄST fuck the rest

Svar: DU är bäst <3
Dana Valero Delgado

skriven
#6: Alexandra

Alltså ursäkta mig! Har dessa människor inget liv eller? Alltså hur svartsjuka kan dem inte vara och hur gamla är dem igentligen, 12 eller? Gå vidare med era fucking liv och väx upp!! Hahaha!! Riktiga mongoloider okej! Gå vidare med livet och lek inte så jävla mycket! Jag garvar åt kommentarerna haha så jävla mobbade! Orka vara avundsjuk på dig! Oh My god alltså haha! Din blogg är bäst!!!! Love A!

Svar: Hahaha du är ju bara för rolig! Jag vet, lite komiskt faktiskt menmen :) Duuu är bäst haha inte bloggis <3 Love you!
Dana Valero Delgado

skriven
#7: Mathilda

Vem fan är den där jävla Mathilda som inte har något bättre för sig? Det är inte jag iaf Dana, detta är den riktiga Mathilda som gillar dig! Haha :D Hoppas allt är bra med dig! Hamna på din blogg.. Vet inte hur men kul att se att ni iaf mår bra och att allt går bra för er! Många pussar och stora bamse kramar! Mwuuaaaaaahhh!!!

Svar: Haha någon som verkligen inte heter Mathilda iallafall och som är en liten stalker bitch :) Jag vet att det absolut inte är du :D Det är bara bra, hoppas allt är bra med dig med!!! Tack så mycket guuurlie :D hoppas allt går bra för dig med och att du trivs på nya jobbet med bästa Natta :D Ska du inte komma och hälsa på oss? :P PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!
Dana Valero Delgado

skriven

Kommentera inlägget här :