London.

 
Jag hade en underbar resa till London med bästa Alexandra.
 
Vårt flyg Stockholm-Gatwick tog ca 2½h... väl framme på Gatwicks flygplats tog vi Gatwick Express till Victoria Station som tog ca 35min för att därefter åka Taxi sista biten till hotellet ca 10min. När vi kom fram till hotellet hamnade vi i chocktillstånd. Det var ett enormt... och lyxigt hotell. Vi checkade in, packade upp våra i princip... tomma väskor, duschade och gick och la oss.
 
Dagen därpå gick vi upp tidigt, åt frukost, gjorde oss i ordning och började gå längs hela Oxford Street som låg runt hörnet på vårt hotell. Vi gick verkligen loss och efter ca 4h hade vi redan gjort av med 4000kr/var, hahaha. Efter att ha gått all-in i princip varannan affär var vi helt slut. Vi hade fått gå i två omgångar till hotellet för att lämna våra kassar då det blev alldeles för tungt och jobbigt att bära.
 
När den oändliga shoppingrundan började lida mot sitt slut tog vi med oss take-away att äta på hotellet. Väl framme på hotellet var vi så slut att vi la oss i sängen och åt, hoppade in i duschen och gick och la oss. Hahaha... vi var så slut att vi inte ens orkade gå igenom vad vi hade köpt under dagen.
 
Dagen därpå gick vi upp tidigt igen för att köra en omgång två på Oxford Street som ledde till att vi blev av med ytterligare några tusenlappar till. Därefter gick vi tillbaka till hotellet, gjorde oss i ordning och tog en Taxi till Madame Tussauds. Det var en riktig upplevelse må jag säga... men alla kackerlacks-indier som skulle tränga sig för att ta kort med vaxdockorna fick mig att gå i taket. Jag hamnade i ett peka-fuck-you slagsmål med en röd-prick-på-pannan-ghändi som försökte tränga sig helt oblygt.
 
När mitt tålamod började lida mot sitt slut tog vi en Taxi vidare till London Eye. Vi hade köpt fast-track biljetter så att vi slapp köa och när vi stod i kön började dem helt plötsligt utrymma hela området. Jag fick panik då dem hade Marathon i närheten där vi var så jag trodde självklart att vi hade råkat ha oturen att vara på fel plats vid fel tillfälle med tanke på Boston-bombningen.
 
Som tur var visade det sig att jag hade fel. Det var tydligen något tekniskt fel på London Eye så dem bad oss avvakta en stund tills dem hade löst det. Vi passade på att promenera till Big Ben och ta lite bilder under tiden och när vi var klara hade dem precis fått igång allt igen. Det var helt magiskt att se allting där "uppifrån".
 
 
Ni som åker till London borde verkligen testa detta!
Rekommenderas starkt!
 
Det enda negativa med resan var att jag lyckades bli sjuk... 

Kommentarer :

#1: Alexandra

Jag måste tacka dig för en av dem bästa resorna i mitt liv! Jag tänker på vår resa varje dag och saknar det så otroligt mycket! Jag hade en underbar weekend med dig och du betyder så otroligt mycket för mig! Dags att spara pengar för rond 3 och 4 ! Och då ska du inte bli sjuk och då kommer vi hinna göra fler saker också som att ta drinkar etc :) te amo

skriven
#2: Annie

Fiiina :) Alex jag såg knappt att det var du på bilderna haha jag bläddra förbi och ba "vem fan är det???" såg när jag kollade jättenoga sen att det var du <3 fina ni är!!

skriven

Kommentera inlägget här :