Nya lägenheten.

I Måndags när jag kom hem från Arlanda hoppade jag in i duschen, gjorde mig i ordning och åkte och hämtade upp älskling på jobbet eftersom vi skulle iväg och skriva på kontraktet till vår nya lägenhet!
 
Stort kök med matplats.
Såhär är det tanken att det ska se ut efter renovering...
Vitvaror i vitt högglans, kyl&frys, ugn, fläkt och diskmaskin i rosfritt stål och vitt klinkersgolv med granitfliser.
Limegröna detaljer och dekorationer överallt.
Här är vårt nya matbord som mams köpte åt oss på IKEA igår. 
Sittdynorna ska självklart kläs om till limegröna dem med!
 
Vardagsrum med stora ytor samt balkong.
Visst var lampan cool?
Nyslipat parkettgolv och vitmålade väggar.
 
Här ska det egentligen inte renoveras så mycket. Istället för att tapetsera väggen bakom soffan med en fondtapet eller sätta upp en tavla funderar jag på att pryda väggen med tre silverspeglar i antik stil.
(Se nedan bild)
Soffan som ni ser på bilden ovan är från min förra lägenhet och är därmed alldeles för liten för detta vardagsrum så den ska flyttas till vårt gästrum/"spelrum" (enligt Eric), hahaha.  
 
Soffan som jag har spanat in och blivit förälskad i är en gigantisk u-soffa med dubbeldivan. Har dock inte bestämt mig på om jag ska köra på grå eller beige med tanke på att jag kommer ha kvar dem flesta möblerna/dekorationerna som jag har i min nuvarande lägenhet som går i färgerna rött/silver/beige/svart.
På andra sidan vardagsrummet (som jag inte fått med på bild) vill älskling ha en bar. Barbordet ska sträcka sig från den ena väggen till den andra i S-form och dekoreras med silver-mosaik och spotlights ska upp längs taket!
(Se nedan bild)
 
Hallen.
Här ska det också läggas vitt klinkersgolv med granitfliser och garderoben som står bakom jackorna ska rivas. Alla dörrar i lägenheten ska bytas ut mot modernare vita dörrar.
(Se nedan bild)
 
Badrum och Toalett.
Här har vi fortfarande inte tänkt ut hur vi vill att det ska se ut men det ska iallafall fräschas upp ordentligt men Badrums och toalett-avdelningen som finns just nu ska iallafall öppnas upp så att det blir ett gigantiskt Badrum - med toalett. Troligtvis kommer vi att köra på Svart/Vitt som i min förra lägenhet. 
(Se nedan bild)
 
Stora sovrummet.
Det här kommer bli vårt sovrum. Garderoberna på bilden ovan ska rivas och nytt parkettgolv ska läggas. En fondvägg ska troligtvis också upp då vi i princip vill att detta rum ska se ut som vårt nuvarande sovrum med undantag för en ny lampa, TV och annat smått och gott.
(Se bilder nedan)
 
Lilla sovrummet.
Här ska det läggas nytt parkettgolv och troligtvis ska en fondvägg upp även här.
 
Walk-in-closet.
Här vill jag ha en mix utav nedanstående bilder... gillar skarpt ideén med heltäckningsmatta!

Kommentarer :

#1: N

Va fin o stor lägenheten va :) den kmr säkert bli superfin när ni fixat den! Vart ligger det?

Svar: Tack, det tror jag med eller det hoppas jag iallafall :) Solna :)
Dana Valero Delgado

skriven

Kommentera inlägget här :