Dejt med Kimz, shopping och överraskningsmiddag!

 
Imorse åkte jag till Synoptik och hämtade ut mina nya glasögon. Jag skulle egentligen ha jobbat 09.30-18.15 idag men eftersom det var lungt på jobbet fick jag sluta 15.00. Jag mötte upp Kimz i Centrum och gick en omgång i butikerna samtidigt som vi kacklade på.
 
När vi hade tröttnat på att vandra omkring slog vi oss ned på ett mysigt café och tog varsin vaniljlatté för att fortsätta kacklandet. Jag passade även på att köpa två nya vårjackor då dem hade ett kanonpris på Veromoda, 249kr/st? Den supergulliga kassörskan gav mig och Kimz varsin kinder choklad då hon tyckte att vi behövde lite socker, hahaha. Vi var nämligen trötta, hungriga o griniga!
 
Efter min dejt med Kimz skulle jag egentligen ha mött upp halvis för träning men vi hoppade över det idag. När jag kom hem hade älskling gjort i ordning en överraskningsmiddag med ännu mer onyttigheter - som var värda varenda tugga. Han gör nämligen världens godaste hemmagjorda hamburgare med sambal oelek!
 
Mitt lilla hjärta hade även köpt en bukett rosor till mig... bara sådär?

Kommentarer :

#1: Kimz

Ehhhh varför har du lagt upp en bild på min choklad?! Visste att du skulle sno den jävla tjuv!!!!!! Hahahaha, tur för dig att vi hade en så mysig stund för jag var redan sne över att du skulle få hamburgare till middag och inte jag! <3

skriven

Kommentera inlägget här :