En rolig historia... eller två?

Imorse var jag på gymmet innan jobbet och jag måste verkligen dela med mig utav den, i efterhand... roliga händelse som inträffade. När jag berättade det för Annie idag tog det inte lång tid innan hon vek sig av skratt.
 
Jag hade stått på löpbandet ett tag och kört väldigt intensivt när jag började känna mig panik-törstig. Jag la upp benen på varsin sida utav löpbandet och tog tag i vattenflaskan för att stoppa in den i munnen och unplugga den där lilla pluppen med tänderna för att få ut vattnet. Jag lutade huvudet bakåt och flaskan nedåt samtidigt som jag pressade med fingrarna i mitten på flaskan för att få vattnet att komma ut snabbare då jag som sagt var, PANIK-TÖRSTIG!
 
Helt plötsligt forsade världens starkaste vattenstråle ut i 250km/h, rakt in i munnen på mig! Jag kan säga såhär: Jag höll inte enbart på att kvävas, utan jag fick mig en ordentlig "kallsup" och började hosta som fan samtidigt som det rann tårar längs kinderna.
 
Killen som sprang på löpbandet bredvid mig hamnade i chocktillstånd! Hahaha.
 
Och när vi endå är igång kan jag även passa på att berätta vad som hände när jag skulle duscha. Det finns två duschar på gymmet, varav ena är trasig. Jag tog av mig träningskläderna och slängde dem på golvet tillsammans med min träningsväska och skor för att därefter hoppa in i den "fungerande" duschen.
 
Jag tryckte på duschknappen och inom loppet av fem sekunder var halva omklädningsrummet översvämmat. Duschslangen ville med andra ord inte sammarbeta så vattnet forsade ut i raket-fart. Om det hade funnits en övervakningskamera i omklädningsrummet hade jag mer än gärna skickat in detta klipp (med mina kroppsdelar censurerade) till Sveriges roligaste klipp.
 
Där sprang jag, helt naken... och jagade mina träningskläder, träningsväska och skor.
Dock var det försent då allt var, dyngsurt!
 
Tur att det inte var någon annan förutom jag i omklädningsrummet...
 
Underbar dag, eller vad säger ni?

Kommentarer :

#1: Annie

HAHAHAHAHAHAHAHAHA jag dör bara av att läsa det här jag pallar inte med din panik när du är törstig eller hungrig. Palla dränka sig själv mitt på gymmet hellre än att ta några lugna klunkar och kriga vidare. Hahaha <3

Bäst för dom att dom fixat duscharna imorgon annars kommer jag flipppppppppppaaaa....H*rungar

Svar: Hahaha :( meeeh! Jag kan inte ro för det, är jag törstig så ska det drickas, är jag hungrig så ska det ätas! Och på EN GÅNG helst!!! Jag hoppas också att dem gjort det annars så blir det inte ett trevligt samtal!
Dana Valero Delgado

skriven
#2: Kimz

Hahahahaaahaaaaaahahahaha, Dana?! Jag döööööööör!!!!!!! <3

Svar: HAHA jag veeet! HELT SJUKT roligt du skulle ha varit där!!!
Dana Valero Delgado

skriven
#3: Kimz

Hahahaha hade jag varit dött hade du varit tvungen att göra om allt igen för att det var så kul, det här är det roligaste jag läst på länge!

Svar: Hahahaha, JAG VET! Fatta hur pinsamt det hade varit om någon hade varit i omklädningsrummet! Hade typ aldrig gått tillbaka till det gymmet fan!
Dana Valero Delgado

skriven
#4: Kimz

Jävla iPhone skulle stått " hade jag varit där" inte dött.. Bra liv! Haha

skriven

Kommentera inlägget här :