Gott kaffe, Ikea och trevligt sällskap.

I Fredags var jag ledig! Jag började dagen med att kliva upp tidigt för att storstäda och tvätta. Därefter hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning för att åka och plocka upp Kimz. Vi åkte till Solna Centrum då jag skulle boka tid för synundersökning samt välja bågar. När jag hade hittat vad jag ville ha gick vi förbi Expresso House och köpte varsin vaniljlatte för att därefter åka hem till mig och mysa en stund innan det var dags att hämta mitt hjärta för att skjutsa honom till hans hockeyträning.
 
 
När jag hade droppat av älskling åkte jag vidare till Ikea för att köpa halkskydd till våra mattor i hallen samt sovrummet, två nya byråer till sovrummet då vi behöver mer klädförvaring samt prydnadssaker att ställa på byråerna. Jag lyckades tajma in mitt besök på Ikea med älsklings hockeyträning så när jag var klar åkte jag och plockade upp honom för att därefter åka och äta. Det blev kycklingsallad med vitlöksbröd på vår stammis restaurang.
 
Igår jobbade jag och efter jobbet åkte jag hem då vi skulle få besök utav Svärmor. Mitt hjärta monterade upp våra nya byråer medans svärmor och jag vek all tvätt och sorterade/rensade våra garderober. Idag jobbar jag återigen och efter jobbet blir det träning med min andra halva och därefter ska vi ha myskväll hos oss tillsammans med älskling.
 
Imorgon är jag leeedig igen!

Kommentera inlägget här :