Skapa ett liv som känns bra på insidan, inte ett som ser bra ut på utsidan.

I Fredags gick jag hem tidigare från jobbet för att göra mig i ordning då jag skulle iväg och titta på älsklings fotbollsmatch. Dem vann med 3-0 och efter matchen åkte vi hem så att han kunde duscha för att därefter åka vidare till en nära vän från jobbet som fyllde år. Vi lämnade presenter och umgicks en stund hos henne innan det var dags att gå ner till vattnet och grilla. Vi blev dock inte så långvariga då myggorna attackerade mig! 
På Lördagsmorgonen väckte jag mitt hjärta med denna frukostbricka eftersom han hade namnsdag. Därefter låg vi i sängen och tittade på film innan svärmor kommer över med lite namnsdagspresenter. Hon hjälpte mig att storstäda och när vi var klara blev det soffmys med bubbel och namnsdagsmums - grädde, jordgubbar, riven vitchoklad och dumlekrokant.
När hon hade gått började jag och älskling göra oss i ordning inför kvällens aktiviteter.
Hagaparken + brännboll + musik + filtar + grillning + drinks = Ett glatt gäng. 
När vi kom hem korkade vi upp roséflaskan som älskling fått av svärmor i namnsdagspresent och satt på balkongen och pratade om allt mellan himmel och jord innan det var sussdags med skräckfilm.
Och igår var det fullrulle i vår nya lägenhet. Vi drog kablar så att vi kan ha TV i vardagsrummet samt båda sovrummen och installerade våra nya boxar från Comhem. Utöver detta sysselsatte vi oss med att slänga alla kartonger från soffleveransen. Därefter åkte vi till Citygross och handlade inför kvällens superdinner. När middagen var klar dukade vi fram i vardagsrummet och avnjöt varsin öl samtidigt som vi kollade på VM-finalen mellan Sverige - Schweiz. 
Ni MÅSTE verkligen testa att göra denna pasta!
 
Ni behöver:
- Barilla pasta penne tricolore.
- Köttfärs.
- Bacon.
- Chorizo.
- Lök.
- Coctailtomater.
- Champinjoner.
- Mozzarella.
- Dolmios pastasås - extra vitlök & creme bonjour cuisine karljohansvampsås.
- Koka upp pastan samtidigt som du skär bacon, chorizo, champinjoner, coctailtomater och lök i småbitar. Stek sedan köttfärsen tillsammans med bacon, chorizo och lök. När det är klart slänger du i champinjonerna och coctailtomaterna och steker ytterligare en stund för att sedan avsluta med att slänga i såserna. Rör om och låt det puttra en stund. Servera med pastan och toppa med mozzarella! 

Kommentera inlägget här :