Storhandling och ta-hand-om-mig-själv-dag!

                              
I Tisdags var det som sagt storhandling som stod på schemat. Jag passade även på att köpa en träningsmatta och hantlar på Decathlon så att jag kan träna hemma med älskling. Ingen utav oss känner direkt att vi har någon större lust att gå till gymmet och svettas nu under sommaren. Dessa dagliga PW:s till jobbet och hem från jobbet + lite hemmaträning bör göra susen för välmåendet :)
 
Utöver träningsmattan och hantlarna hittade jag även två turkosa krukor, ljuslyktor och lite annat smått och gott till vardagsrummet i nya lägenheten. Idag fick jag även ett samtal från Klubbkompis om att TV-bänken och soffbordet levereras på Måndag, spännande! Bilder kommer upp så fort vi fått ordning på allt!
 
Nu har jag jobbat tre dagar på nya avdelningen som jag berättade om och det funkar galant. Jag älskar mina nya arbetstider som är 08.45-17.45, inga helger eller röda dagar och en timmes lunch. 
 
Igår hade jag en ordentlig ta-hand-om-mig själv dag! Färgade håret och ögonbryna, rakade benen och smörjde in mig med brun utan sol. Under tiden som jag hade igång min skönhetssalong satt älskling med hans vän Ted och tittade på Sverige - Canada matchen.
 
Detta är icke relevant men jag måste verkligen tipsa er om:
1. Världens bästa rakhyvel?
2. En super läskig skräckfilm! (Dåligt slut dock).

Kommentera inlägget här :