Middag, TV-apparater och IKEA.

Igår var både jag och älskling lediga så när vi kom hem från hotellet åkte vi hem till hans vän och hämtade upp en TV som han hade lånat ut för att därefter åka hem till mams och hämta ytterligare en TV som jag haft liggandes där. När vi lastat av TV-apparaterna i den nya lägenheten åkte vi och köpte en ny TV-bänk till vardagsrummet för att därefter åka hem och laga något att äta. Älskling tog på sig den uppgiften och gjorde rostbiffsfilé med couscous, lökstekt sparris samt morotskivor och sallad. Njaomnjaom!
 
När vi var mätta och belåtna fick han äran att stanna hemma och spela XBOX medans jag åkte till IKEA för att hjälpa bästa Alexandra med inredningstips och shopping till hennes lägenhet men som vanligt slutade det med att jag själv gick loss och köpte b.l.a nya tallrikar i härdat glas till den nya lägenheten!
Utöver detta köpte jag även nya taklampor till sovrummen... och i brist på FANTASI blev det två... exakt likadana lampor till båda sovrummen och inte nog med det... den typiska IKEA:lampan. Jag måste dock erkänna att jag blev ganska nöjd endå när vi väl satte upp dem!
Annars var den här lamp-jäveln riktigt FRESH!
Nyhet på IKEA - 995kr! Tycker dock ej att den passar i ett sovrum... vardagsrum kanske?

Kommentera inlägget här :