Tv-bänken från helvetet...

OJ! Det har snart gått en vecka sedan jag uppdaterade sist...
 
I Måndags när vi kom hem från jobbet gick vi till den nya lägenheten för att montera upp nya soffbordet och TV-bänken. Älskling började med soffbordet som mot hans förvåning var fruktansvärt lätt att montera. Han tackade gudarna för detta då vi har haft ett helvete med möbelmontering i vår nuvarande lägenhet. Han sa att han skulle skriva ett tack-mail till klubbkompis för att dem sålde möbler som var så lätta att montera.
 
Soffbordet var färdigmonterat på en halvtimme och därefter var det dags att ta sig an TV-bänken. I samband med detta uppstod komplikationer. Jag skojar inte om vi höll på att montera upp denna TV-bänk i ca 3 timmar?! Mitt hjärta var både svettig, arg och irriterad på mig. Han svor på allt han ägde att detta skulle bli den sista möbeln han monterade, stackarn. Tack-mailet sket sig.
 
I efterhand var vi dock nöjda eftersom det blev precis så som vi hade föreställt oss. Jag bjussar på en bild på det nya soffbordet! Bilder på hela vardagsrummet kommer när jag fått prydnadskuddarna och donat med resterande inköp.
 
I Tisdags slutade jag tidigare än mitt hjärta så jag mötte upp svärmor och åkte och handlade inför kvällens middag. Därefter plockade vi upp älskling och åkte till den nya lägenheten för att inviga det nya köket och köksbordet med middag.

Kommentera inlägget här :