Lyckligt par på middag.

Idag var det som sagt lägenhetsvisning som stod på schemat. Vi blev alldeles till oss så fort vi klev in i lägenheten. Det är en nyrenoverad 3:a i Solna (Huvudsta) på 83kvm på 5:e våningen med separat toalett och badrum, walk-in-closet och sjöutsikt. Jag kommer få min högsta önskan uppfylld i denna lägenhet = min alldeles egna walk-in-closet och älskling sin älskade = sjöutsikt. Det är komiskt hur olika det manliga/kvinnliga könet prioriterar.
 
Den 1 maj får vi troligtvis tillgång till den och då flyttar Svärmor in tills att vårt nuvarande kontrakt löper ut våren 2014. Vi kommer alltså att köpa en lägenhet som vi inte kommer att bo i förrens om drygt ett år? Hahaha. Vi kommer dock att bo granne med henne då vår nya lägenhet ligger någon port bort ifrån där vi bor idag. Detta innebär därmed att vi kommer att passa på att köpa alla nödvändigheter som soffa, matbord, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin under tiden som vi bor kvar i denna lägenhet så att allt är klart när vi väl flyttar in. 
 
Sååå snart kommer vi ha vår alldeles egna lägenhet där det står Gustafsson/Delgado på dörren, känns helt overkligt?!
Men ack så UNDERBART ♥
 
Detta firades såklart med en middag på Primo CiaoCiao vid Hornsberg där vi avnjöt varsin Ceasarsallad innan älskling skulle iväg och spela Badminton med sin vän William. Under tiden som killarna var iväg och spelade passade jag på att möta upp halvis för att sola.
 
Den jäveln åker snart ifrån mig för nya äventyr i Turkiet!!!
Det innebär ett besök till Turkiet snarast.....................................

Kommentarer :

#1: Annie

Vi i Turkiet kan inte bli bättre <3

Svar: Verkligen!!! <3
Dana Valero Delgado

skriven

Kommentera inlägget här :