My baby never lets me down, that's why I never let him go.

 
Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar den här unge mannen... men jag ska ge det ett försök. Han fick mig att se ljuset i det mörker jag befann mig i. Den dagen han blev en del utav mitt liv förändrades hela min tillvaro, till det bättre.
 
Jag är... och kommer alltid att vara honom evigt tacksam för allt han har gjort för mig. Han är det finaste jag har här i livet, förutom min familj och vänner. Han är inte bara min pojkvän, utan även min allra bästa vän. Det är den här unge mannen som har visat mig vad äkta kärlek är. Hur det känns att älska och bli älskad, villkorslöst. Det finns inget bättre än att somna in i hans famn eller vakna upp vid hans sida. Att vakna till utav hans hejdå-kyssar och kel på morgonen.
 
Ett förhållande utan diskussioner är inget riktigt förhållande, precis som en vänskap utan diskussioner inte är en äkta vänskap. Det finns inget viktigare än att få säga vad man tycker och tänker. Få ut sina känslor. I vårt fall har vi endast haft ett fåtal diskussioner sedan vi blev tillsammans. Så pass få att jag kan räkna dem på mina 10 fingrar. Att vara irriterad under en längre tid på denna underbara individ är högst omöjligt. Min irritation varar högst 5-10min sen är vi där igen... pussandes och kramandes på varandra.
 
Det känns underbart att få ha någon vid sin sida som ställer upp i vått och torrt och som alltid förstår.
En pojkvän som man kan prata med som en vän utan att behöva vara rädd för att säga fel saker.
 
Varje dag är ett äventyr i hans sällskap och han slutar aldrig att förvåna mig. Jag älskar hans målmedvetenhet och den positiva energi som han utstrålar. Han får mig att vilja kämpa hårdare med allt jag gör och att inte nöja mig med det jag har, utan alltid sträva efter mer.
 
Han ger mig ett leende på läpparna för varje dag som går och får mig att känna mig lyckligt lottad över det vi har. Den här unge mannen är det bästa som har hänt mig och jag skulle inte byta ut honom mot någon annan på denna jord. Jag har alltid haft svårt för att se mig bli gammal och grå tillsammans med en annan individ. I hans sällskap stannar jag mer än gärna tills min själ väljer att lämna min fysiska kropp.
 
Jag har alltid trott att mina framtida barn kommer att växa upp i en storstad. Den här unge mannen har dock visat mig en helt ny värld, en värld som passar mig... mycket bättre. En värld som har fått mig att tänka om. Om vi någon dag delar något så vackert som ett barn ska denna individ växa upp i en småstad. Vi ska ha ett fint hus vid vattnet. Lugnt och harmoniskt.
 
Ödet förde oss samman och har bara bringat oss gott sedan dess.
Framtiden är omöjlig att förutspå, men jag håller tummarna för ett fortsatt lyckligt liv tillsammans.

Kommentarer :

#1: svärmor

Så vacker underbar fin kärleksförklaring till min älskade fina yngsta son. Du är fantastisk

Svar: Du är vacker <3
Dana Valero Delgado

skriven
#2: Anonym

Såååå fint med kärlek!! :( jag vill också!!!!

Svar: Visst är det? Du kommer nog också hitta din prins npgon vacker dag :) vem du nu än är :):)
Dana Valero Delgado

skriven

Kommentera inlägget här :