Svärmors födelsedag, påskbrunch och påskägg.

I Onsdags var det svärmors födelsedag och hennes enda önskan var att få fira sin födelsedag tillsammans med sina tre söner och deras respektive. Eftersom älskling jobbade kväll på Onsdagen skjöt vi fram födelsedagsfirandet till Torsdagen. Älsklings ena bror Oscar samt respektive Bea bor i Västervik och hans andra bror Anders samt respektive Erica bor i Göteborg och eftersom dem var på besök i Västervik över påsk så ville hon passa på att firas där.
 
Jag hade fortfarande kusinvitamin, hennes respektive samt två söner på besök så mams umgicks med dem på Torsdagen samt Fredagen så att jag och älskling kunde åka och fira svärmor. Tre timmars bilresa till Västervik på Torsdag morgon och tre timmars bilresa hem till Stockholm igen på Fredag morgon... men vad gör man inte för sina nära och kära?
 
När vi kom fram åkte vi förbi svärfar för att därefter hälsa på Bea & Oscar som satt på ett fik i stan. Älskling åkte iväg med Oscar och svärfar medans jag begav mig ut på presentjakt. Jag hittade en superfin olivgrön tunika, en svartvit tunika, en svart kavaj, vita byxor och lite hårprodukter till svärmor. När vi var klara gick vi upp till henne för presentöppning. Senare under kvällen kom resterande gäng över och det blev middag, efterrätt och bubbel. Jag och älskling hoppade i säng hyffsat tidigt då vi skulle upp tidigt på morgonen för påskbrunch och påskäggsutdelning hos svärfar innan hemgång. Jag fick en supergod parfym i mitt påskägg!
 
 
Alltid lika mysigt att träffa dessa underbara människor ♥

Kommentarer :

#1: Svärmor

Tack för alla fina kläder o allt till håret. Men framför allt att du orkade köra fram o tba. Love U du
är en fantastisk Qvinna

Svar: Det var så lite så älskade du <3 allt för dig! Love u 2!!!
Dana Valero Delgado

skriven

Kommentera inlägget här :