Morgonträning och middag på Sorbone.

Idag jobbade jag 10.00-19.00. Jag gick upp 07.30, packade träningsväskan och hämtade min andra halva för att därefter åka till gymmet. När vi var nyduschade och klara gick vi förbi hemköp och köpte med oss frukost till jobbet. Det blev fruktsallad med yoghurt i vår nyinvigda fikahörna. Efter jobbet åkte jag med mitt hjärta och några arbetskollegor till en utav våra favoritrestauranger på Brommaplan, Sorbone. Det blev laxfilé för min del medans grabbarna tog varsin 500grammare.
 
Hahaha, fråga mig inte hur dem mådde efter att ha tryckt i sig den!
 

Michael Kors.

Min kära svärfar reser väldigt mycket i sitt arbete och råkar därmed befinna sig i Kina för närvarande. Innan han åkte iväg på sin resa mailade han mig och frågade om jag ville att han skulle titta efter väskor åt mig. Det finns nämligen inte enbart bra kopior där utan även äkta väskor, till ett förmånligare pris än hemma i Sverige. Jag är mer än nyfiken på att se vad han kommer hem med!
 
Detta är dock ett urval ur önskelistan som jag mailade tillbaka till honom.

Brevet.

Sedan första gången jag såg dig... när du och Annie kom in sent på min utbildning har jag inte kunnat slita blicken från dig. Du är så vacker att du gör allt annat osmakligt! Sättet du tittar på mig när du är generad, när du är nyvaken eller hur du beundrar mig när jag pratar. Det är det som gör mig lycklig!
 
Jag kan komma på mig själv sitta och tänka på dig när du ler. Ditt leende är så vackert att jag inte finner ord för att beskriva det. Jag har aldrig varit bra på att förklara saker för dig men ditt leende är något som borde vara olagligt. Det är som en drog som man vill ha mer och mer utav.
 
Jag har aldrig haft ett förhållande innan dig eller varit tillsammans med någon i ett år. Jag har aldrig firat en sådan här dag och jag hoppas att jag inte behöver fira en 1års dag igen, utan jag hoppas på 2,3,4,5,6,7,8,9,10 och många fler tillsammans med dig. Dagen för ett år sedan var allt en speciell dag. Det var inte bara din och min dag utan det var även den dagen då vår kära vän Lars gick bort.
 
En kär vän gav ett kärt par!
 
Man säger alltid att när folk går bort så lämnar dem kvar sin kärlek. Lars gjorde något som ingen annan har gjort. Han lämnade oss genom att skapa kärlek och hopp för två individer och gav oss möjligheten att känna lycka för evigt och dela denna lycka med all den positiva energi som den skapar.
 
Jag har funderat så himla länge på vad jag ska ge dig i present på denna dag, men jag har ingen aning. Jag vet inte vad man ska ge och när jag frågat folk vad jag ska ge dig så är det saker som vi redan har gett varandra.
 
Jag vill verkligen göra denna dag speciell för dig!
 
Så de vi kommer att göra är att vi kommer att sätta oss ner och rensa din proppfulla garderob på kläder för att göra plats för ännu mer kläder när jag nu kommer att bjuda dig och Alexandra på en weekendresa till London för att fylla dem "tomma luckorna". Det här blir din 1års present och hennes födelsedagspresent. Jag vet att det kanske känns märkligt att jag inte köper något till oss, men jag minns att du alltid har sagt att du velat åka dit och shoppa eftersom du vill ha ännu mer kläder.
 
Kläder, kläder, kläder, kläder, kläder. Kläder börjar på K, Kärlek börjar på K, Kärlek är vacker.
Vacker är du!
 
Du är... och kommer förbli mitt allt!
Jag älskar dig mest i hela världen...
och du kommer aldrig förstå hur mycket!

25 Febrauri.

Jag är så lycklig att jag spricker!
 
Idag åkte jag och tränade med min andra halva efter jobbet. Efter träningen åkte jag hem och duschade och gjorde mig i ordning för att därefter åka iväg med mitt hjärta till en utav våra favoritrestauranger Mamas & Tapas för en romantisk middag samt för att fira vår 1årsdag. Vid den här tidpunkten, för exakt ett år sedan befann jag mig på Monks i Gamla Stan. Jag var då ovetandes om att den kvällen skulle komma att bli en kväll att minnas för resten av mitt liv. Den charmiga killen med dem trasiga skorna skulle nämligen ta steget till att göra något som jag hade velat göra länge... men som jag aldrig hade vågat ta steget till att göra. Han skulle komma att kyssa mig.
 
Och förändra mitt liv.
 
Utöver vår mysiga middag ikväll har jag även fått ett brev som jag tänkte dela med mig till er imorgon.
Ni kommer nog att hålla med mig, efter att ha läst detta brev... om att jag har världens bästa pojkvän ♥ 

Tips på barnaktiviter?

Eftersom vi får besök utav min kusin, hennes respektive och deras två söner i slutet på Mars så har jag börjat kolla upp vad man kan hitta på för aktiviteter med barnen. Min kusin flyttade till Spanien för 12 år sedan och har inte varit i Sverige sedan dess. Jag har däremot varit och hälsat på henne ett flertal gånger i Spanien och hon har alltid tagit emot mig med öppna armar.
 
Sååå, nu är det min tur att ge tillbaka. Det har skett mycket förändringar i Sverige under dessa 12 år. Förändringar som jag vill visa henne, personligen. Jag har därför ansökt om ledighet redan nu så att jag kan umgås med henne, hennes respektive och mina älskade kusinbarn.
 
Jag känner en speciell relation till dessa pojkar då jag har varit där så många gånger att jag inte bara har varit med när hon fått besked om att hon varit gravid utan även under hennes båda graviditeter. Jag har suttit barnvakt, matat dem och bytt blöjor, lämnat och hämtat dem på dagis samt varit med på deras födelsedagar. Mina små busfrön ♥
 
Leklandet stor och liten.
 
Lek och bus.
 
Lill Skansen.
 
Äventyrsbad.
 
Skridskor.
 Ni får jättegärna komma med fler tips :)

Det omöjliga.

Igår när vi kom hem från middagen hos mams laddade mitt hjärta ner en film som hette The Impossible. Det var längesen jag grät till en film. Jag tror faktiskt att senaste gången jag gjorde det var när jag såg på Titanic -97.
 
Jag måste verkligen rekommendera denna film!
 
"Maria, Henry och deras tre söner är på semester i Thailand. När familjen njuter av solen vid poolen slits paradiset i bitar av den enorma våg som drar med sig allt i dess väg och splittrar familjen. The Impossible är en verklighetsbaserad film om en av de tusentals familjer som drabbades av den ofattbara katastrofen 2004."
 
Biopremiär: 8mars

Snälla?! Se den!

Kärlekens under.

Idag... för exakt ett år sedan fick jag en kyss som skulle komma att förändra mitt liv.
En kyss som skulle komma att bli början på en fantastisk resa. En resa fylld med kärlek och lycka.
Det har varit ett oförglömligt år tillsammans med mitt lilla hjärta.
Jag har hittat min själsfrände, livs kärlek och bästa vän!
 
♥ Jag älskar dig ♥

Middag hos mams.

Lilla jag.

Gårdagens bus.

 
Gårdagen startade som sagt med morgonträning och efter ett grymt pass med tjejerna åkte vi till Råsunda för att äta lunch. Det blev en kycklingsallad för min del medans tjejerna tog varsin kycklingrulle. När vi var mätta och belåtna åkte jag hem till mitt hjärta och jag hann knappt innanför dörren innan vi bestämde oss för att gå ut på skridskorjakt - del 2.
 
Vi lyckades hitta det sista paret i min storlek på Stadium vid Bromma Blocks och därefter var det bara att bege sig till isbanan för att inviga dem nya skridskorna. Jag ska inte ljuga och säga att jag inte var som Bambi på hal is den första halvtimmen men sedan gick det undan ska ni veta. Vi åkte ungefär en och en halv timme och det var verkligen super mysigt.
 
Senare under kvällen fick vi besök och det blev ett x-antal drinkar... ett x-antal drinkar för mycket för min del. Bacardi Razz och Sprite med hallon, Captain Cola, öl, vin... ja, allt ni kan tänka er. Hahaha. Mitt hjärta fick bädda ner mig i sängen någon gång innan tolvslaget igår och jag finner inga ord för att beskriva hur bakis jag är i denna skrivandes stund.
 
Men...
 
Nu ska jag skjutsa mitt hjärta till Lidingö där han ska spela hockey med ett gäng grabbar och sedan ska jag ta mig an denna oändliga klädhög! Ikväll blir det middag hos min mor ♥
 

Man måste kyssa många grodor för att hitta sitt svin.

Äntligen Fredag igen...
Och under helgens ledighet kommer det mysas med familj, vänner och pojkvän!
 
Vad har då skett dem senaste dagarna?
Varit illamående, spytt, haft yrsel och känt mig allmänt svag men...
Nu är jag tillbaka på jobbet igen med nya krafter!
Jobb, träning, jobb, träning, jobb, träning...
Lönespecen kom med ett glatt besked!
Jag har umgåtts med två finfina tjejer...
Och gett massvis med kärlek till min underbara pojkvän!
(På Måndag är det nämligen ett år sedan kyssen på Patricias)
Inrett vår mysiga hall!
Fått besked om att jag får besök från Spanien i slutet på nästa månad!
(Kusinvitamin, hennes respektive och deras två söner ska bo hos oss en vecka)
Bokat in besök på nya skolan!
Kommit fram till att jag behöver bildskärmsglasögon på jobbet? Hahaha...
Blivit uppraggad utav en gubbe född 40.
 
Ja... och inte så mycket mer egentligen.
 
 
Imorgon blir det morgonträning sedan ska jag åka och köpa skridskor med mitt hjärta och åka en stund. På kvällen väntar vi finbesök i form av ett glatt gäng vilket innebär god mat och goda drinkar.
 
Söndagen kommer att bli den perfekta "vilodagen" där jag ska passa på att sova ut för att därefter ta mig an vår 120cm gästsäng som är full med nytvättade, icke-vikta kläder. Föreställ er Mount Everest berget... fullt med kläder. Ungefär så mycket kläder har jag att vika.
 
Och på kvällen ska vi åka till mina föräldrar för middag.
 
Nu ska jag dock krypa i säng med min fina ♥
Nattinatti peeps!

Det här med sjukskrivning...

Nu har jag varit sjuk sedan i Måndags så imorgon är det fan dags att gå till jobbet igen.
 
Jag förstår inte hur folk kan vara sjukskrivna under en längre tid.
Jag menar, det är klart jag förstår att dem kan vara "sjukskrivna" om det nu är så att dem verkligen är sjuka, på riktigt... men om man inte är det... hur fan orkar man då sitta och möggla bort dag in och dag ut?
 
Sova bort hela dagarna, inte röra på sig, vara hemma när alla andra är på sitt jobb och dessutom leva på 80% av sin lön? Vem fan mår bra utav det? Man skadar inte bara sig själv genom detta beteende utan majoriteten utav Sveriges befolkning som jobbar och sliter för att därefter skatta pengar så att dessa "icke-sjuka-på-riktigt" kan få sin sjukpenning. Saaajk! 
 
Aja, nog om det! 
 
Anledningen till att jag ens skriver ovanstående är för att en liten **** mailade ledningen på mitt jobb när jag var sjuk 4dagar i början på Januari månad... när jag precis hade kommit hem från Sälen. Den här personen påstod sig känna sig "kränkt" för att jag sjukanmälde mig när jag därefter skrivit på min blogg att jag var ute och fikade/shoppade med min kära vän Kimmie.
 
Det den här lilla ***** inte visste var dock att jag var sjuk, ja... men jag var inte handikappad eller invalid. Jag hade sjukanmält mig för att jag knappt hade någon röst kvar, hostade och hade ont i halsen och det är ingen nyhet att mitt jobb går ut på att i princip använda rösten 8h/dag.
 
Jag ringde därmed till jobbet och talade in ett talsvar, varje dag... där jag sa att jag inte hade ont i kroppen, fysiskt... men att jag knappt kunde prata så om det fanns någon annan arbetsuppgift jag kunde utföra så var dem varmt välkomna att kontakta mig.
 
Sååå... DU som kände dig "kränkt"...
Ta reda på fakta nästa gång istället för att sitta hemma och må dåligt i onödan ;)
 
BTW!
Bjuder på lite bilder på vår hall som vi äntligen fått ordning på :)

Ny mysfaktor till vardagsrummet.

ÅH! Jag måste bara visa er vilket kap vi gjorde när vi var i Västervik!
 
Denna eldstad, för 899kr på ICA MAXI?! Jag vet inte om den finns på Ica Maxi-butikerna i Stockholm men det är värt att kika om ni också skulle vilja köpa en? Jag tycker verkligen den ökade mysfaktorn i vardagsrummet!
 

Härligt sällskap, brunch, fika och utgång.

Mitt hjärtas äldsta bror samt respektive var också påväg, från Göteborg. Vi lyckas alltid tajma in våra Västerviks-vistelser samtidigt vilket resulterar i att vi kan umgås allihopa. Fredagskvällen spenderades alltså tillsammans med svärfar, bröderna samt deras respektive. Vi åt och drack gott samtidigt som vi förde diskussioner om alla möjligt tänkbara samtalsämnen.
 
 
På Lördagsmorgonen klev vi upp tidigt och promenerade hem till Svärfar där det hade utlovats brunch. När vi hade ätit klart och alla var mätta och belåtna åkte vi och köpte blommor för att därefter åka och hälsa på Farmor och Mormor. Det bjöds på kaffe och fika samt massvis med roliga historier.
 
 
Och framåt kvällskvisten blev det en rejäl utgång tillsammans med ett glatt gäng!

Svärmors mysiga vindsvåning.

Detta är vårt lilla krypin varje gång vi åker till Västervik, men det var även här som vår kärlek blommade ut. Nu i efterhand är det dock inte så svårt att förstå varför då denna lägenhet utstrålar en unik mysfaktor. Och det.... i samband med att ha träffat världens romantiker gjorde susen i mitt lilla hjärta ♥

Kärlekens dag och lunch i Västervik.

På alla hjärtans dag var jag tyvärr tvungen att jobba.

Älskling var dock ledig så jag misstänkte att han skulle ha någon överraskning åt mig när jag kom hem. När jag hade slutat åkte jag till Solna Centrum och köpte en parfym till honom. James Bond 007 parfymen som ligger som 1:a på topplistan för herrparfymer. Den luktar verkligen suuupergott!

Jag passade även på att köpa en ros och chokladpraliner åt svärmor som tydligen var på besök hos oss. När jag hade parkerat bilen träffade jag på henne i porten och gav henne sin alla hjärtans dag present som hon blev överlycklig över.

Därefter gick jag och plingade på hos oss och innanför dörren stod min älskade i kavaj och slips med två champagneglas. Han gav mig rosor och en superdupermega kyss innan han välkomnades mig in i vardagsrummet där han hade förberett en romantisk middag. Han hade släckt ner hela vardagsrummet, tänt ljus överallt, dukat fint och satt på våra låtar så att dem skulle spelas under middagen.

Mitt lilla hjärta ♥

Och igår klev vi upp tidigt och började åka mot Västervik. När vi kom fram mötte vi upp svärfar och åt en sen lunch på Guldkant innan vi checkade in i svärmors mysiga vindsvåning. Jag älskar denna mysiga stad 

Ny kamera.

Hahaha... jag måste bara berätta en rolig sak som hände mig när vi var i Aruba. En kväll satt vi på balkongen och drack drinkar och spelade vänd 8:a och efter ett x-antal drinkar blev jag något berusad.
 
Jag satt och lekte med min kamera när jag blev akut-kissnödig. I panikens stund la jag ner min kamera på golvet och sprang på toaletten och när jag kom tillbaka hade jag glömt bort att jag hade ställt den på golvet så... guess what? Jag klev på kameran med världens fart och spräckte hela skärmen.Denna incident skedde när vi var inne på vår första semestervecka och eftersom bilder är det enda minne man har kvar från livets goda stunder kände jag mig illa tvungen att köpa en ny.
 
Dagen därpå gick vi butik efter butik och letade efter en ny kamera och tillsist hittade jag denna Canon Ixus 125HS.
En kamera som jag rekommenderar starkt!

Maldiverna.

Fritidsresor hade ett alla hjärtans dag erbjudande idag som gick ut på att om man bokade en resa för två personer behövde man bara betala för en person och utöver detta så var det även 30%-50% rabatt på priset. Hur jävla GREAT var inte det då?
 
Jag tog tillfället i akt och bokade en resa till mig och mitt hjärta till Maldiverna i maj då det och Mauritius är vårt absoluta drömresmål. Jag vill dock ha er hjälp? Vilket hotell skulle ni ha tagit utav nedanstående alternativ? Vi måste nämligen betala bokningsavgiften innan den 25:e Febrauri annars avbokas resan och jag kan verkligen inte bestämma mig?!
 
Alternativ 1:
 
Alternativ 2:
 

Upptagna jag!

Hej alla glada bloggläsare!
 
Jag vet att jag är superdålig på att uppdatera men jag har verkligen tappat all inspiration. Jag vet inte vad jag ska skriva om längre. Vissa dagar sitter jag hemma och tänker ut massa roliga saker som jag skulle vilja skriva om på bloggen men sedan tänker jag till och ställer mig frågan, skulle detta verkligen vara roligt för andra att läsa om/se bilder på? Ni får jättegärna komma med förslag!
 
Anledningen till min dåliga uppdatering är att det är mycket på gång just nu. Jag har äntligen bestämt mig för vad jag vill göra i mitt liv... eller det har jag förvisso vetat hela tiden men alltid fått kalla fötter och dragit mig ur i sista sekund. Nu har jag äntligen tagit tag i mina framtidsplaner igen och den här gången ska det bli av. Jag kan börja med att avslöja att jag kommer att börja en utbildning inom kort som kommer att öppna nya dörrar för mig. Jag kan även avslöja att jag kommer att vara egenföretagare, inom vilken verksamhet får ni dock veta vid ett senare skede. Om ni fortsätter att följa bloggen kommer ni att få reda på mina planer och hur jag ska göra för att nå mitt mål och jobba med mitt drömyrke.
 
Imorgon är det kärlekens dag och då drar jag och mitt hjärta till Västervik. Det var där vår romans började och det är där vi ska fira denna kärlekens dag. Vad ska ni göra för mysigt? ♥

Veckans godingar!

Senaste dagarna.

I förrigår skjutsade jag älskling till hans hockeyträning och medan han tränade åkte jag en sväng till Ikea för att kika på en ny vardagsrumsmatta samt lite annat smått och gott till lägenheten. Jag älskar Ikea!  Därefter åkte jag och hämtade upp honom och när vi kom hem bestämde vi oss för att åka in till S:t Görans vuxenakut. Vi kom dit vid 22.00 och fick hjälp 03.00?! Jag finner inga ord för Sveriges sjukvård! Under all kritik...
 
Igår var jag dock ledig från jobbet så jag passade på att sova ut ordentligt. När jag hade vaknat till liv började jag storstäda och tvätta. Efter 4h städ/tvätt kom Alexandra förbi och hjälpte mig vika kläder och därefter följde hon med mig till Citygross för att storhandla. Efter middagen och när Alexandra hade åkt hem hoppade jag och älskling i säng för att titta på Hypnotisören.
Grym film... men mitt lilla hjärta slocknade på två röda ♥

Veckans godingar!

Mat är LIVET!

ARUBA ♥

Första kvällen när vi kom fram till Aruba regnade det. Vi checkade in på hotellet, packade upp våra resväskor och satte oss på balkongen och tog varsin drink. Det var kvavt trots att det ösregnade. Jag började frukta att vädret skulle se ut på följande vis de kommande två veckorna. Det hade varit typiskt min tur.

Jag hade dock läst att det brukade regna på kvällarna men vara strålande sol på dagarna så det enda jag ville var att lägga mig för att vakna upp och få det bekräftat. Det stämde. Utav två veckor som vi spenderade där regnade det första kvällen och en dag under andra veckan, ca 20minuter. Resten av dagarna hade vi ca 30 grader och strålande sol utan ett enda moln på himlen.

Dagen därpå gick vi upp och solade på hotellets privata strand. Vi solade och badade i några timmar innan vi gick och åt en sen lunch. När vi kom tillbaka till hotellet kände både jag och älskling att vi hade blivit brända. Vi gick upp på rummet och tog varsin drink, spelade vänd 8a, njöt av värmen och utav varandras sällskap.

Dagarna såg ut som så att vi gick upp tidigt och åt frukost på hotellet. Därefter tog vi en promenad för att smälta frukosten innan vi gick upp på rummet och bytte om till badkläder och åkte till hotellets privata strand eller ö som dem erbjöd kostnadsfri båttransport till.

På eftermiddagarna gick vi till hotellet och duschade, gjorde oss i ordning, satt på balkongen och tog några drinkar, lyssnade på musik och pratade om allt mellan himmel och jord innan vi begav oss ut på jakt efter bra restauranger... vilket absolut inte var svårt att hitta på Aruba.

Vi gjorde en deal om att ingen dag skulle vara den andra lik och att vi alltid skulle hitta på något annorlunda som vi inte hade gjort dagen innan så utöver ovanstående sysselsatte vi oss med annat. Vi hyrde bland annat bil i några dagar och åkte runt ön då vi båda hatar att enbart se "turister".

Om man åker till ett annat land vill man se hur befolkningen bor och vad landet har att erbjuda utöver den värld som vi turister upplever med hotell, stränder, sol och bad och turistanpassad mat.

Vi åkte till en hel del platser och såg det mesta på ön, på tu man hand. Det var riktigt mysigt!

Vi hittade en strand längst bort på ön som hette Baby Beach där det knappt fanns turister och som hade kristallblått vatten där man kunde gå ut hur långt som helst då det var väldigt långgrunt. Dessutom hittade vi ett område med sanddynor där vi promenerade ett tag. Sanden var sååå len! Vi åkte även till California light house där man hade en magisk utsikt över hela ön men även till en gigantisk terräng med sylvassa klippor och ett jättefint slott!

För er som undrar om valutan där så har dem en egen valuta som heter floriner men turistvalutan är dollar så med andra ord är det inte billigt. Det är ungefär som Sverige... och några kronor dyrare.

Utöver att vi hyrde bil och utforskade ön så var vi även på en annan ö utöver den som hotellet ägde. En all inclusive ö där man kunde äta och dricka hur mycket man ville och där massvis med aktiviteter ingick. Vi snorklade och testade på bland det coolaste jag har gjort i hela mitt liv.

Vi satte på oss ett par luftfyllda hjälmar och gick på havets botten (dock enbart 5-6meters djup) och såg vrak och massvis med fiskar i alla möjliga färger. Video på det kommer!

Shoppingen var väldigt begränsad. Det var antingen souvenir-stånd eller märkesbutiker som LV och Gucci. Jag var så sugen på att gå in på LV och kidnappa en Noé väska men mitt hjärta förbjöd mig att gå in där genom att lova mig att innan detta år är slut så ska jag få den!

Jag har aldrig ätit så god mat och druckit så goda drinkar som på Aruba, trots att jag praktiskt taget åt Ceasar sallad mestadels utav tiden då man blev avskräckt när man såg  vad amerikanarna stoppade i sig. Euw! Jag har ingenting emot överviktiga människor men det finns en gräns för logiskt tänkande. Det är inte hälsosamt att äta som dem gör! Allt är friterat och med majonäs på sidan om och inte nog med det så ska allt vara överdrivet sött!

Första morgonen när vi skulle äta frukost på hotellet tog jag lite yoghurt med färska frukter och jag var tvungen att lämna hela tallriken då yoghurten för söt!
 
Beskriver resan med två ord: UNDERBAR OCH OFÖRGLÖMLIG!


 
BTW! Till dig som kommenterade på mitt förra inlägg och påstod att jag var "fläskig" eller dylikt - Hahaha... TRO MIG... Jag har aldrig sett så många fläskiga människor i hela mitt liv som jag gjorde på denna resa... och jag är verkligen allt annat förutom, "fläskig" ;)
 
PEACE!

Uppdatering skadar aldrig?

I Onsdags kom jag och mitt hjärta hem från Aruba. Flygresan gick riktigt smidigt då vi flög hem på enbart 9h när det egentligen skulle ha tagit 11h. Det var dock en obekväm flygresa med lite sömn tack vare Thomas Cook:s flygstolar i skinn! När vi kom fram till Arlanda hämtade vi upp vårt bagage och tog bussen till långtidsparkeringen där min pärla hade stått parkerad!
 
Vi klev av bussen och började gå mot bilen och när jag skulle låsa upp den märkte jag att den inte reagerade på knapptryckningarna så efter många om och men låste jag upp den manuellt. Jag satte mig i bilen för att starta den men insåg ganska snabbt att batterierna hade dött.
 
Två timmar senare kom det en ung man från Audi Danderyd och hjälpte oss att få igång den med startkablar då jag har mobilitetsgaranti på bilen eftersom den är ny. Kort och gott: Flygtimmarna som vi hade besparat oss jämnade ut sig på långtidsparkeringen.
 
När vi kom hem droppade vi väskorna i hallen och åkte iväg för att storhandla på Citygross. Senare under kvällen kom Svärmor förbi och kramade på oss. När hon hade åkt hem passade jag på att åka hem till mams och lämna deras presenter och därefter åkte jag vidare för att träffa halvis.
 
Kommande dagar har spenderats åt att jobba och få ordning här hemma. Tvätta, vika tvätt, städa och komma in i rutinerna igen. I Lördags blev det utgång med tjejerna för första gången på länge. Vi hade riktigt kul!
 
Jag har dessutom hjälpt systeryster att färga hennes oskuldslånga hår.
Min lilla finis ♥

Back on track.

Longtime no see!
Snart kommer en ny superduper updatering om Arubaresan ♥