Brevet.

Sedan första gången jag såg dig... när du och Annie kom in sent på min utbildning har jag inte kunnat slita blicken från dig. Du är så vacker att du gör allt annat osmakligt! Sättet du tittar på mig när du är generad, när du är nyvaken eller hur du beundrar mig när jag pratar. Det är det som gör mig lycklig!
 
Jag kan komma på mig själv sitta och tänka på dig när du ler. Ditt leende är så vackert att jag inte finner ord för att beskriva det. Jag har aldrig varit bra på att förklara saker för dig men ditt leende är något som borde vara olagligt. Det är som en drog som man vill ha mer och mer utav.
 
Jag har aldrig haft ett förhållande innan dig eller varit tillsammans med någon i ett år. Jag har aldrig firat en sådan här dag och jag hoppas att jag inte behöver fira en 1års dag igen, utan jag hoppas på 2,3,4,5,6,7,8,9,10 och många fler tillsammans med dig. Dagen för ett år sedan var allt en speciell dag. Det var inte bara din och min dag utan det var även den dagen då vår kära vän Lars gick bort.
 
En kär vän gav ett kärt par!
 
Man säger alltid att när folk går bort så lämnar dem kvar sin kärlek. Lars gjorde något som ingen annan har gjort. Han lämnade oss genom att skapa kärlek och hopp för två individer och gav oss möjligheten att känna lycka för evigt och dela denna lycka med all den positiva energi som den skapar.
 
Jag har funderat så himla länge på vad jag ska ge dig i present på denna dag, men jag har ingen aning. Jag vet inte vad man ska ge och när jag frågat folk vad jag ska ge dig så är det saker som vi redan har gett varandra.
 
Jag vill verkligen göra denna dag speciell för dig!
 
Så de vi kommer att göra är att vi kommer att sätta oss ner och rensa din proppfulla garderob på kläder för att göra plats för ännu mer kläder när jag nu kommer att bjuda dig och Alexandra på en weekendresa till London för att fylla dem "tomma luckorna". Det här blir din 1års present och hennes födelsedagspresent. Jag vet att det kanske känns märkligt att jag inte köper något till oss, men jag minns att du alltid har sagt att du velat åka dit och shoppa eftersom du vill ha ännu mer kläder.
 
Kläder, kläder, kläder, kläder, kläder. Kläder börjar på K, Kärlek börjar på K, Kärlek är vacker.
Vacker är du!
 
Du är... och kommer förbli mitt allt!
Jag älskar dig mest i hela världen...
och du kommer aldrig förstå hur mycket!

Kommentarer :

#1: Annie

HAHA när du & Annie kom in sent på min utbildning.... vilken av alla gångerna liksom. Stackars Eric som fick stå ut med vårt pladder och skratt på hans utbildningar <3 Tur att han gillar oss ändå. & att jag gillar er :) <3

Svar: Hahaha, jag vet! Stackars <3 vi gillar dig med!
Dana Valero Delgado

skriven
#2: B

Neeeeej jag dör vad fint! Åh vilka underbara pojkvänner som vi, du jag och erika lyckats få tag i. Krama om Eric från mig! <3

Svar: Visst var det??? Ja, dem är utan tvekan världens bästa <3 det ska jag göra så får du krama Ogge från mig <3 pussss
Dana Valero Delgado

skriven
#3: N

Gud så söööt pojkvän du har!!! Ja hade dött om min hade gjort så, när ska ni åka?

Svar: Jaaa, visst är han? Min fina <3 Hmm vi får boka när vi vill så det blir i mitten på Mars eller början på April :)
Dana Valero Delgado

skriven
#4: Anonym

Kläder kläder kläder börjar på K. Kärlek börjar på K, kärlek är vacker och vacker är du. Hahaha gullig han är!

Svar: Hahahahaha, jag tycker också det där var så himla roligt! Ja, det är han verkligen <3
Dana Valero Delgado

skriven
#5: Kims

Finner inga ord! Heja Eric liksom?! Önskar er det allra bästa, hjärtegull!!! <3 puss

Svar: Hahaha team Eric istället för team Jacob!!! Tack så mycket fina du! Love u <3
Dana Valero Delgado

skriven
#6: Anonym

Underbart finner inga ord.....

Svar: Inte jag heller haha :) världens bästa!
Dana Valero Delgado

skriven
#7: inger gustafson

Så underbart kärleksfullt skrivet. Så stolt mor till denna fantastiska kille. Önskar Er all lycka Älskar Er

Svar: Det var det verkligen :):):) Det borde du vara då du fött världens bästa :):):) tack så mycket finis <3 saknar dig!
Dana Valero Delgado

skriven

Kommentera inlägget här :