Tips på barnaktiviter?

Eftersom vi får besök utav min kusin, hennes respektive och deras två söner i slutet på Mars så har jag börjat kolla upp vad man kan hitta på för aktiviteter med barnen. Min kusin flyttade till Spanien för 12 år sedan och har inte varit i Sverige sedan dess. Jag har däremot varit och hälsat på henne ett flertal gånger i Spanien och hon har alltid tagit emot mig med öppna armar.
 
Sååå, nu är det min tur att ge tillbaka. Det har skett mycket förändringar i Sverige under dessa 12 år. Förändringar som jag vill visa henne, personligen. Jag har därför ansökt om ledighet redan nu så att jag kan umgås med henne, hennes respektive och mina älskade kusinbarn.
 
Jag känner en speciell relation till dessa pojkar då jag har varit där så många gånger att jag inte bara har varit med när hon fått besked om att hon varit gravid utan även under hennes båda graviditeter. Jag har suttit barnvakt, matat dem och bytt blöjor, lämnat och hämtat dem på dagis samt varit med på deras födelsedagar. Mina små busfrön ♥
 
Leklandet stor och liten.
 
Lek och bus.
 
Lill Skansen.
 
Äventyrsbad.
 
Skridskor.
 Ni får jättegärna komma med fler tips :)

Kommentarer :

#1: Claudia

Det beror på hur gamla barnen är. Men laserdom ska vara kul. Finns både i stan och en på 600m kvadrat i farsta strand

Svar: Den ena är 9år och den andra är 3år så dem är nog för små för laserdom men min kusin och hennes kille vill säkert göra det :D tack för ditt tips finis! :)
Dana Valero Delgado

skriven
#2: Anonym

simplemente precioso,,,?????????????gracias .....gracias .....y graciasssssssssss...siempre te estaremos agradesidos y mi CESAR,,,,aun mas..toda tu dedicacion y cariño en el momento justo que mas te necesitamos....ya queda poquitoooooooooooooo ..yujuuuuuuuu

Svar: Jajaja de nada mi amor <3 siiiiiiiiiiii ojala que el tiempo pase rapido para verlos :) besitos!
Dana Valero Delgado

skriven
#3: Tara

Junibacken?
Kanske gå på 4D bio?
Brick zone?
Cirkus?
Tekniska museet?
Lekslottet?
Tom Tits?

Hahaha...hoppas du hittar något kul att göra!
<3

Svar: Åhhh! Tack för bästa tipsen din sexiga dagisfröken <3Miss you! När ses vi???
Dana Valero Delgado

skriven

Kommentera inlägget här :