Midsommarafton.

På midsommar var det full rulle som gällde. Bröderna bus var på plats med deras respektive samt hela Göteborgsgänget. Vi började med att äta lunch och sjunga snapsvisor under tak medan det ösregnade utanför. Men äsch, vad är en svensk midsommar utan lite regn? När alla var mätta och belåtna samt smått dragna efter alla snaps-shots och vimsiga visor kikade solen fram och bjöd på 27 graders värme.
 
Då var det dags för lek och bus. Alla delades upp i par (eftersom alla som var på plats hade kommit med sin partner) och varje par fick hitta på en lek som man kunde tävla parvis i. Vi hade nog det vildaste midsommarfirandet och lekarna i hela Sveariket tack vare dem fantasifulla individerna som befann sig på plats.
 
När vi hade utsett ett svettigt och flåsande vinnar-par gick vi ner till vattnet då samtliga ville ta ett dopp och svalka sig. Där satt vi och umgicks ett bra tag innan det var dags att promenera tillbaka till huset igen för att börja med middagen och köra rond 2 med lekar.
 
Aktivitet efter aktivitet rullade på enligt schema innan det var dags för middag. Vid det här laget var dem flesta ganska runda under fötterna så ni kan tänka er hur fantasin flödade med snapsvisorna, hahaha. Jag önskar att jag hade spelat in våra sångfåglar! Efter middagen fortsatte drinksen att flöda -  tjejerna underhöll sig på sitt egna vis medan killarna spelade biljard.
 
Och som ni ser på sista bilden däckade mitt hjärta på soffan med min midsommarkrans!
 
Bästa midsommarfirandet någonsin samt finaste Erikas födelsedag ♥

Kommentera inlägget här :