Söndag.

Jag började denna dag med att vårda mitt yttre. Färga håret, noppa/färga ögonbrynen, måla naglarna, lägga ansiktsmask och brun utan sol. Duscha, föna håret och sminka mig :)
Därefter plockade jag upp partypinglorna Bells och Suzanna, åkte till Kungsholmen för att hälsa på svärmor, skjutsade Bells till hennes syster och åkte vidare mot Vällingby för att hämta Melanie - Destination Leklandet Stor&Liten. När vi var vid rondellen i Barkaby började hon spy då hon har väldigt lätt för att bli åksjuk. Jag körde in på Statoil och tog av henne kläderna, tvättade av henne och lindade in henne i min jacka. Sedan var det dags att ta sig an bilen och bilbarnstolen... och jag som "älskar" spya. Jag var typ nära på att spy själv, hahaha. Nästa stopp blev shopping på Lindex - ny jacka, tröja, leggings och strumpor. Folk måste ha trott att jag var galen som gick runt med "mitt barn" utan kläder och inlindad i en jacka.
 
När vi kom ut från Lindex var det äntligen dags för Leklandet, trodde jag. Väl inne i bilen dog min mobil... och när jag skulle stoppa i billaddaren gick den sönder. Ja... då var det bara att åka vidare till El Giganten och köpa en ny mobilladdare så att jag skulle vara nårbar!
 
Lillan fick världens energi och glädjerus när hon såg alla barnen ♥

Kommentarer :

#1: Annie

Haha du är så läskig..... kolla på min blogg senare vad jag köpte till mitt hår idag. Innan jag såg det här inlägget.

skriven

Kommentera inlägget här :