Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag?

Torsdagens middag :)
Stekt laxfilé med purjolökssås, kokta grönsaker och couscous.
 
På Fredagen var det jobb i vanlig ordning och eftersom jag fick sluta tidigare passade jag på att åka hem och städa. Framåt kvällskvisten kom några kollegor från jobbet över för att titta på film.
 
Vi skulle ha skräckfilmskväll men valet av film var inte det bästa... för att vara mer exakt var det nog den SÄMSTA filmen jag någonsin har sett... i hela mitt liv.
Mini-me påväg till jobbet i Fredags :)
 
I Lördags åkte jag och älskling till Bromma Blocks Foodcourt för en tidig lunch. När vi var mätta och belåtna mötte vi upp paps och min mosters man vid Pampas för att paddla kajak.
 
Det var verkligen super mysigt men det tog mig ett tag att förstå hur man skulle göra, få in rytmen och lära mig styra så stackars älskling var helt slut efter att ha paddlat ihjäl sig medans jag satt där bak och försökte få till en bränna, hahaha. Efter två timmars kajakpaddling åkte vi till Sundbyberg och åt middag på Texas Longhorn.
 
Mitt hjärta tog en superburgare medan jag körde på fajitas!
BTW! Nu har jag kickat igång träningen igen, äntligen!!!
 
Jag har börjat gå PW:s, hoppa hopprep hemma samt göra olika övningar för armar, mage, lår och rumpa. CELSIUS är verkligen THE SHIT för den som vill få sig en energikick! Testa det :)

Kommentera inlägget här :