Tråkig vecka...

Den senaste veckan har jag PW:at till och från jobbet. Det har varit strålande sol alla dagar... förutom i Onsdags då det regnade. Jag var bra nära på att ta bilen, men i sista sekund bestämde jag mig för att PW:a med paraply. Som man brukar säga... det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder? Och när man är nybörjare när det gäller träning försöker man alltid hitta massa "men" till varför man inte kan träna... BIG nono. 
 
Mördartrapporna...
Regnig PW-morgon...
Perfekt PW-morgon...
ÅH! Har sett det här paret varje morgon... denna äkta man går upp med sin girlie och nyfödda bebis för att PW:a och hjälpa henne komma i form efter graviditeten, hur fint är inte det?!
Gårdagens lunch :) 
Nyvaken tjej imorse...
 
Den intensiva styrketräningen för denna otränade tjej resulterade i att jag fick muskelinflammation i högra armen så jag har knaprat voltaren så gott det går... och nu verkar det ha lagt sig. Utöver detta har jag inte gjort något speciellt denna vecka? Jobbat, tittat klart på första säsongen av SUITS och agerat åskådare på älsklings fotbollsträning. Imorgon ska jag bara njuta av det fina vädret och på Söndag får vi finbesök. Mer updates efter helgen :) 

Kommentera inlägget här :