Mys hos mormor.

När vi kom tillbaka från vår utflykt åkte vi hem till Erics mormor för att hjälpa henne kratta löv och slipa taknocken. När vi var klara hade hon gjort i ordning lunch - ugnsbakad torsk med kokt potatis samt efterrätt - jordgubbar med mjölk. Njamnjam!
 
Mina armar var dock mörbultade efter all krattning... hahaha.

Destination skogsdungen.

Efter en veckas sjukskrivning kände jag mig jävligt rastlös. Som tur var gick min sjukskrivning ut samma dag som vår semester började. Jag lyckades köra till Västervik på mindre än tre timmar, som en riktig biltjuv... tack vare älskling som justerade min mag-kudde stup i kvarten för att underlätta min körning.
 
Vi passade på att plocka blommor till svärfar på vägen dit och när vi kom fram var även storebror samt respektive på plats. Det blev grill och altanmys innan det var dags för hemgång och sussdags.
Dagen därpå ägnade jag och älskling hela dagen åt att köpa allt vi behövde för att tälta eftersom vi skulle iväg morgonen därpå. Första kvällen kom älsklings mellersta bror samt respektive över... drack drinks och spelade kortspel med oss. Andra kvällen spenderade vi tillsammans med hans vän samt respektive... grillade och körde vem där. Under dagarna ägnade vi oss åt att grilla, sola, bada, fiska, laga mat, äta, umgås, spela kortspel, lyssna på musik, titta på film och mysa i solnedgången.
 

Varning för känsliga läsare.

Den här dagen började med att mitt hjärta överraskade mig med frukost på sängen.
Därefter spenderade vi i princip hela dagen åt att ligga på soffan och titta på film... efter film.
Framåt kvällskvisten började jag få ont i ryggen.
Smärtan spred sig snabbt till revbenen och vidare mot magen.
Vid midnatt stod jag inte ut längre så vi bestämde oss för att åka in till S:t Görans akutmottagning.
Efter ett x-antal blodprover kom läkaren och klämde och kände på min mage och bestämde sig för att göra ett ultraljud. I ultraljudet visade det sig att jag hade 2, eventuellt 3 stenar i gallblåsan men han ville endå att jag skulle komma tillbaka dagen därpå för att göra ytterligare ett ultraljud. Jag fick smärtstillande att klara mig på över natten.
 
Dagen därpå var jag tillbaka på S:t Görans för att ta fler blodprover och göra ultraljud. I det andra ultraljudet visade det sig att jag hade totalt 4 stenar, varav den största var ca 1,4cm. Jag skulle läggas in för operation.
Eftersom jag var tvungen att fasta inför operationen fick jag dropp. Ni förstår inte hur hungrig jag var när jag vaknade dagen därpå och luktade mig till alla godsaker som fanns på frukostvagnarna.
Den här bilden tog jag strax innan dem ropade in mig för operation. Jag var super nervös och väntade på att Eric skulle komma och hälsa på eftersom jag inte hade fått något besked om vilken tid jag skulle opereras. När jag kom ut från toaletten kom dock sköterskan och berättade att jag "äntligen" skulle få opereras.
 
Jag fick panik då han fortfarande inte hade kommit. Jag minns att jag tänkte, tänk om han inte hinner... men precis när sköterskorna började "rulla ut mig" med sängen kom han springandes. Han fick lov att följa med till operationsrummet och ge mig en lycka-till-kyss ♥
Jag blev omhändertagen utav världens underbaraste sköterskor. Efter operationen som varade i ca två timmar förflyttade dem mig till uppvaket där jag fick ligga i ytterligare någon timme och kvickna till trots att jag inte kände mig yr efter narkosen.
Mams, paps, systeryster och bästa Alexandra kom och hälsade på. Jag hade sååå ont efter operationen att jag knaprade morfin och alvedon för att inte känna något. Mams skulle självklart dra skämt för att få mig att skratta men varje gång hon gjorde det slutade det med att jag började gråta för att det gjorde så ont. Älskling kom även och hälsade på senare under kvällen ♥
 
Jag blev kvar på sjukhuset i två dagar och det tog mig totalt en vecka att bli helt återställd tack vare världens underbaraste familj, vänner och pojkvän som ställde upp och hjälpte mig med allt ♥
Alexandra som lagade soppa till mig...
Och kom med finfina rosor ♥
Mina älskade kollegor som skickade ett olivträd med bud hem till mig ♥
Älskling som gödade mig med Häägen-Dazs ♥
Mams som köpte allt jag behövde för att göra en RIKTIG hemmagjord latté ♥
Älskling som köpte blommor till mig...
Och lagade spenatsoppa med lax ♥
Magen är fortfarande svullen efter operationen och ärren sitter där jag har kirurgtejp. Jag var tvungen att ta bort min navelpiercing innan operationen och den har lyckats växa igen då jag inte får sätta in den pga snittet under naveln. Kul.

Kungsträdgården.

Den här dagen åkte jag in till stan med mitt hjärta och åt, gick i affärer och promenerade i det fina vädret. På eftermiddagen gick vi ner till Kungsträdgården för att titta på kortesen till Prinsessan Madeleines bröllop. Det var fullsmockat överallt och jag var nära på att strypa en kinesunge i folkmassan som var så J-Ä-V-L-A jobbig. Till och med älskling som har världens tålamod höll på att få psykos. Framåt kvällskvisten åkte vi hem, bytte om och promenerade till Hornsbergsstrand för att äta middag på Kung Alberts. Där blev det ett antal drinkar innan det var dags att ta en taxi hem och sussa sött. Riktigt mysig heldag tillsammans med världens bästa ♥

Sorryborry...

Jag vet att jag lovade att uppdatera men jag prioriterade att hjälpa en vän i nöd. Dessutom har jag så mycket att skriva om/visa bilder på att jag behöver sitta i lugn och ro för att kunna ge er en rättvis uppdatering på vad som skett i mitt liv på senaste tiden.
 
Jag hoppas att ni som fortfarande kikar in här har förståelse för detta.
 
Det blir troligtvis ingen uppdatering ikväll heller pga diverse olika anledningar men garanterat under morgondagen :) kommentera gärna om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om!

Ångest.

ÅH!
Ni fina själar som kikar in här dag in och dag ut ger mig ångest för att jag inte uppdaterar.
Jag ska nog ta tag i det?
Vissa personer som besöker bloggen har dock gjort så att jag har tappat lusten att uppdatera om mitt liv.
Creepy stalkers...
Men jag antar nog att vi alla har sådana?
Updates kommer!