Destination skogsdungen.

Efter en veckas sjukskrivning kände jag mig jävligt rastlös. Som tur var gick min sjukskrivning ut samma dag som vår semester började. Jag lyckades köra till Västervik på mindre än tre timmar, som en riktig biltjuv... tack vare älskling som justerade min mag-kudde stup i kvarten för att underlätta min körning.
 
Vi passade på att plocka blommor till svärfar på vägen dit och när vi kom fram var även storebror samt respektive på plats. Det blev grill och altanmys innan det var dags för hemgång och sussdags.
Dagen därpå ägnade jag och älskling hela dagen åt att köpa allt vi behövde för att tälta eftersom vi skulle iväg morgonen därpå. Första kvällen kom älsklings mellersta bror samt respektive över... drack drinks och spelade kortspel med oss. Andra kvällen spenderade vi tillsammans med hans vän samt respektive... grillade och körde vem där. Under dagarna ägnade vi oss åt att grilla, sola, bada, fiska, laga mat, äta, umgås, spela kortspel, lyssna på musik, titta på film och mysa i solnedgången.
 

Kommentera inlägget här :