Varning för känsliga läsare.

Den här dagen började med att mitt hjärta överraskade mig med frukost på sängen.
Därefter spenderade vi i princip hela dagen åt att ligga på soffan och titta på film... efter film.
Framåt kvällskvisten började jag få ont i ryggen.
Smärtan spred sig snabbt till revbenen och vidare mot magen.
Vid midnatt stod jag inte ut längre så vi bestämde oss för att åka in till S:t Görans akutmottagning.
Efter ett x-antal blodprover kom läkaren och klämde och kände på min mage och bestämde sig för att göra ett ultraljud. I ultraljudet visade det sig att jag hade 2, eventuellt 3 stenar i gallblåsan men han ville endå att jag skulle komma tillbaka dagen därpå för att göra ytterligare ett ultraljud. Jag fick smärtstillande att klara mig på över natten.
 
Dagen därpå var jag tillbaka på S:t Görans för att ta fler blodprover och göra ultraljud. I det andra ultraljudet visade det sig att jag hade totalt 4 stenar, varav den största var ca 1,4cm. Jag skulle läggas in för operation.
Eftersom jag var tvungen att fasta inför operationen fick jag dropp. Ni förstår inte hur hungrig jag var när jag vaknade dagen därpå och luktade mig till alla godsaker som fanns på frukostvagnarna.
Den här bilden tog jag strax innan dem ropade in mig för operation. Jag var super nervös och väntade på att Eric skulle komma och hälsa på eftersom jag inte hade fått något besked om vilken tid jag skulle opereras. När jag kom ut från toaletten kom dock sköterskan och berättade att jag "äntligen" skulle få opereras.
 
Jag fick panik då han fortfarande inte hade kommit. Jag minns att jag tänkte, tänk om han inte hinner... men precis när sköterskorna började "rulla ut mig" med sängen kom han springandes. Han fick lov att följa med till operationsrummet och ge mig en lycka-till-kyss ♥
Jag blev omhändertagen utav världens underbaraste sköterskor. Efter operationen som varade i ca två timmar förflyttade dem mig till uppvaket där jag fick ligga i ytterligare någon timme och kvickna till trots att jag inte kände mig yr efter narkosen.
Mams, paps, systeryster och bästa Alexandra kom och hälsade på. Jag hade sååå ont efter operationen att jag knaprade morfin och alvedon för att inte känna något. Mams skulle självklart dra skämt för att få mig att skratta men varje gång hon gjorde det slutade det med att jag började gråta för att det gjorde så ont. Älskling kom även och hälsade på senare under kvällen ♥
 
Jag blev kvar på sjukhuset i två dagar och det tog mig totalt en vecka att bli helt återställd tack vare världens underbaraste familj, vänner och pojkvän som ställde upp och hjälpte mig med allt ♥
Alexandra som lagade soppa till mig...
Och kom med finfina rosor ♥
Mina älskade kollegor som skickade ett olivträd med bud hem till mig ♥
Älskling som gödade mig med Häägen-Dazs ♥
Mams som köpte allt jag behövde för att göra en RIKTIG hemmagjord latté ♥
Älskling som köpte blommor till mig...
Och lagade spenatsoppa med lax ♥
Magen är fortfarande svullen efter operationen och ärren sitter där jag har kirurgtejp. Jag var tvungen att ta bort min navelpiercing innan operationen och den har lyckats växa igen då jag inte får sätta in den pga snittet under naveln. Kul.

Kommentarer :

#1: Anonym

Usch va jobbigt.. hur ser ärren ut på magen ut nu då?

Svar: Mmm det var det verkligen :/ det är små snitt typ, dem läker fortfarande så vi får se, får dock inte sola på 3mån eller bada på 3v. Det må va små snitt men det kändes som knivhugg då haha!
Dana Valero Delgado

skriven
#2: G

Usch va ont det måste gjort! Hoppas du är bättre nu, kul att du e tbx ;) låt stalkers stalka, det betyder bara att du e beundrad ;) kram

Svar: Jaaa, det gjorde det kan jag lova dig!!! Tack så mycket, det är mycket bättre nu :D Hahaha ja så är det antagligen! Kramkram :)
Dana Valero Delgado

skriven
#3: zuly

Pobre mi niña,gracias a dios ya estas bien.te queremos mucho.

Svar: Graciasss amor, yo tambien los quiero <3
Dana Valero Delgado

skriven
#4: Madlehn

Krya på dig.. hoppas de bättre me dig får du äta normal mat nu efter lr bara soppa o så?

Svar: Tack så mycket <3 första veckan åt jag typ bara soppa och lättare mat, nu kan jag i princip äta vadsomhelst :D
Dana Valero Delgado

skriven

Kommentera inlägget här :