Full rulle!

Påskpynt hos oss :)
 
Dem senaste dagarna har det varit jobb, träning och städning som stått på 2DO-listan. Jag har gjort i ordning inför morgondagens besök. Kusinvitamin, hennes respektive samt två söner ska nämligen bo hos oss i en vecka samt fira påsk här. Jag har köpt massvis med påskägg och presenter till barnen och påskpyntat. Mams har köpt ett Wii som vi tänkte lägga i det allra största påskägget då dem mindre ska fyllas med godis. Idag är det min sista jobbdag på 8 dagar då jag har ledigt under hela deras vistelse för att umgås med dem och barnen. Vi ska hitta på massvis med roliga aktiviteter som ni ska få följa genom bloggen.
 
Igår var jag på IKEA och köpte en spjälsäng till den yngsta och en gästsäng till den äldsta. Jag och älskling flyttar ut till gästsängen så dem får ta vårt sovrum. Ikväll blir det pokerkväll med grabbarna grus samt drinks varvat med tvätt och vikning. Dem kommer nämligen på eftermiddagen imorgon men jag vill inte spendera morgondagen åt att göra något annat förutom att ta hand om mig själv... ansiktsmask, noppa och färga ögonbrynen, färga håret, måla naglarna, sola och träna!
 
 

Besök hos kusinbarn och nya träningskläder.

Igår var jag och hälsade på mitt älskade kusinbarn. Jag duschade henne och därefter fick hon välja vilka kläder hon ville ha på sig. Hon valde klänningen som jag köpte till henne i Aruba samt ett par rosa stövlar. Sedan satte hon sig på sängen medans jag kammade ut hennes hår och gjorde flätor på henne. När jag var klar tog jag kort på henne och bar in henne till spegeln i badrummet så hon fick titta på sig själv. Hon blev så himla glad när hon såg sig själv, lilla nuttisen  ♥
 
Mams kom hem från Cuba med dessa godingar...
 
PÅ eftermiddagen åkte jag och lämnade älskling på hans hockeyträning och under tiden som han tränade passade jag själv på att träna i Jakobsberg för att därefter tvätta bilen och gå förbi Stadium Outlet vid Barkaby. Jag hittade dessa nya träningsskor, tränings-BH, vattenflaska och strumpor.

Morgonkaos.

Okej... nu ska ni allt få höra om gårdagens incident.
 
Jag tog bilen till jobbet i god tid för att hinna leta efter parkering. Jag åkte runt området i flera omgångar, utan resultat. Dem håller nämligen på att bygga om överallt så det finns ungefär 1/3 av ordinarie parkeringsplatser tillgängliga. Det var iskallt ute och snöstorm. Efter att ha åkt runt i en halvtimme hittade jag äntligen en ledig parkeringslucka. Det stod en kartong mitt i parkeringsluckan som jag trodde att någon hade lämnat där för att dem inte hade orkat ta med sig den till soprummet.
 
Jag stannade bilen och klev ut för att lyfta upp kartongen och lägga den på trottoaren. Helt plötsligt hör jag någon som skriker: EYYY EYYY! Du får inte flytta på kartongen!!! Jag kollar upp och ser att det står en enorm flyttbil längre fram på vägen. Killen som hade skrikit på mig kom fram till mig och sa att jag inte fick parkera där för att dem var mitt uppe i en flytt och behövde därmed det utrymmet för att bära ut möbler.
 
Jag talade om för honom att jag förstod, men att det faktiskt var en parkeringslucka och ingen utfart eller lastzon. Han blev galen och sa åt mig att han visste det men att jag under inga omständigheter fick parkera där. Jag upprepade återigen att jag förstod men att dem inte hade äganderätt på parkeringsluckan och att den var till för ändamål - parkering för bilar och ej utrymme för flytt.
 
Han tände till ännu mer samtidigt som jag förklarade för honom att det är snöstorm ute och att jag hade åkt runt området i en halvtimme och letat efter parkering utan resultat, att jag redan var sen till jobbet och att jag inte hade någon lust att parkera 500-1000 meter bort (där det finns fler parkeringsluckor som brukar vara lediga) för att därefter gå i snöstormen till jobbet. Då hade jag lika gärna kunnat ta tunnelbanan.
 
Han vägrade förstå och insisterade om att jag inte fick parkera där. Då blev jag GALEN! Helvetet bröt ut och vi började tjaffsa som fan, mitt på gatan. Jag talade om för honom att jag skulle parkera där, oavsett vad han sa då han inte hade någon rätt att tala om för mig vart jag skulle parkera min bil. Jag sa åt honom att jag skulle ringa och kolla upp vem som hade rätt i denna fråga och satte mig sedan i bilen och började ringa samtal till Trafikverket, Transportstyrelsen, Securitas, Polisen osv.
 
Under tiden som jag satt och ringde dessa samtal stod jag fortfarande parkerad med halva bilen i luckan då han hade ställt tillbaka sin jävla kartong för att blockera luckan för mig. Helt plötsligt kom ägarna till lägenheten ner på gatan, en man och en kvinna i medelårsåldern. Mannen ryckte upp min bildörr samtidigt som jag skrek åt honom att stänga dörren igen. Jag försökte rycka tag i dörrhandtaget för att stänga dörren samtidigt som han gjorde motstånd för att hålla den öppen. Hans fru stod i bakgrunden och småflinade. 
 
Han sa åt mig att jag skulle flytta på min bil för att dem behövde detta utrymme för att bära ut möbler och att dessa flyttkillar kostade dem pengar och jag svarade att jag sket fullständigt i vad dem behövde eller hur mycket det kostade dem samt att han hade fem sekunder på sig att släppa min bildörr innan mitt nästa samtal skulle bli till Polisen.
 
Han släppte dörren genast och när jag hade lyckats stänga till den låste jag dörrarna inifrån. Jag ringde till älskling och bad honom komma så att dem förhoppningsvis skulle låta mig vara ifred under tiden som jag ringde mina samtal för att ta reda på vem som hade rätt till vad egentligen.
 
Under tiden som han var påväg stod dem en halv meter ifrån min bil och stirrade sig blinda på mig. Jag ignorerade dem samtidigt som jag fortsätta att ringa mina samtal. Dem knackade ett antal gånger på rutan för att få kontakt med mig men jag fortsatte ignorera dem. Jag tittade i backspegeln och såg att älskling var påväg till bilen och när mannens fru såg att han skulle hoppa in i bilen sprang hon runt bilen och ryckte tag i honom.
 
Hon försökte övertala honom till att få mig att åka därifrån. Jag vevade ner bilrutan och sa åt henne att sluta prata förgäves då jag inte skulle flytta på mig bara för att dem vill det då detta som sagt var en parkeringslucka och ingen utfart eller lastzon. Jag passade dessutom på att fråga henne hur dem hade burit sig åt om alla parkeringsluckor hade råkat vara upptagna när deras flyttbil anlänt?
 
Då hade dem ju endå behövt flytta sina möbler, utan detta utrymme. Hon svarade inte på frågan utan frågade mig återigen varför jag inte bara kunde flytta på mig och då blev jag GALEN igen. Jag sa åt henne att jag redan har förlorat en och en halvtimme utav mitt arbetspass på grund av dem. Hon frågade mig vad jag ville ha och mutade mig med pengar. Hon frågade mig hur mycket jag tjänade i timmen och erbjöd sig att ge mig 200kr???!
 
Jag skrattade henne rakt upp i ansiktet och sa ironsikt 200kr? Jag tjänar 500kr i timmen! Hon tittade på mig, garvade och frågade vart fan jag jobbade? Jag svarade henne ironiskt att jag jobbade hos kommunen. Hon sa att hon kunde ge mig 500kr och jag sa att jag inte ville ha hennes jävla pengar. Det handlade om principsaken.
 
Flyttkillen hade attityd i onödan och trodde att han ägde parkeringsluckan och beordrade mig om att jag ej fick parkera där, hennes man slet upp min bildörr utan tillåtelse medans hon stod småflinade och sedan har hon mage till att muta mig med pengar för att jag ska flytta på mig? Älskling hoppade in i bilen samtidigt som jag vevade upp rutan och lät henne stå där och se dum ut. 
 
Tillslut fick jag tag på en polischef som hade hand om trafikfrågor. Jag berättade om hela händelseförloppet från början till slut över telefon. Han blev chockad över deras agerande och berättade om vilka åtalspunkter dem gjort sig skyldiga till i samband med detta. Han bad mig ta registreringsnumret på flyttbilen för att därefter kunna spåra företaget men även tipset att bita ihop och åka därifrån för att ej riskera att få min bil repad.
 
Han sa att man under inga omständigheter får ockupera en parkeringslucka som tillhör kommunen och som är avsedd för allmännheten och att om man nu behöver detta utrymme för ändamål som flytt eller dylikt måste man göra en ansökan om det till kommunen, i god tid. Han sa även att man under inga omständigheter får öppna upp någon annans bildörr bara sådär och dessutom göra motstånd om föraren ber en att stänga den igen... och ännu mindre muta någon att flytta sig från en allmänn plats som tillhör kommunen.
 
Fortsättning följer...
RÄTT SKA VARA RÄTT!

Dejt med Kimz, shopping och överraskningsmiddag!

 
Imorse åkte jag till Synoptik och hämtade ut mina nya glasögon. Jag skulle egentligen ha jobbat 09.30-18.15 idag men eftersom det var lungt på jobbet fick jag sluta 15.00. Jag mötte upp Kimz i Centrum och gick en omgång i butikerna samtidigt som vi kacklade på.
 
När vi hade tröttnat på att vandra omkring slog vi oss ned på ett mysigt café och tog varsin vaniljlatté för att fortsätta kacklandet. Jag passade även på att köpa två nya vårjackor då dem hade ett kanonpris på Veromoda, 249kr/st? Den supergulliga kassörskan gav mig och Kimz varsin kinder choklad då hon tyckte att vi behövde lite socker, hahaha. Vi var nämligen trötta, hungriga o griniga!
 
Efter min dejt med Kimz skulle jag egentligen ha mött upp halvis för träning men vi hoppade över det idag. När jag kom hem hade älskling gjort i ordning en överraskningsmiddag med ännu mer onyttigheter - som var värda varenda tugga. Han gör nämligen världens godaste hemmagjorda hamburgare med sambal oelek!
 
Mitt lilla hjärta hade även köpt en bukett rosor till mig... bara sådär?

Life is like a roller coaster. It has its ups and downs. But it's your choice to scream or enjour the ride.

Det har varit en lugn helg tillsammans med mitt hjärta och halvis.
 
Fredagskvällen spenderades tillsammans med älskling, vi lagade god mat och tittade på film.
Lördagsmorgonen spenderades på IKEA, Plantagen samt Bauhaus. Solens strålar fick oss att ta tummen ur röven och få ordning på vår balkong inför våren/sommaren 2013.
 
Vi hittade en möbelgrupp i grå/svart med svarta dynor som vi tänkte klä om då halvis kom med den briljanta idén att vi borde köra på limegröna dynor istället. Vi köpte även: två blomlådor i samma material som möbelgruppen, plastblommor att ha i då jag är alldeles för lat för att vattna, en heltäckningsmatta i svart/grått, värmefläktar osv.
 
Ni får se bilder när allt är klart!
 
På kvällen kom halvis över då hon skulle övernatta hos oss och  på söndagsmorgonen vaknade vi som ett gäng hungriga gamar. Vi åkte till Citygross för att handla inför en Lasagne a la - våra önskemål. 
 
Det blev en redig köttfärssås med bacon och chorizo tärningar, coctailtomater, lök, vitlök, citronpeppar att fylla lasagnen med och massvis med Bechamel och Mozzarellaost att toppa det hela med. Efter denna måltid låg vi i matkoma och tittade på Date Night och Dinner for Schmucks. Framåt kvällen kom även Alexandra och Robert på besök. Halvis gjorde i ordning en gudomlig dessert med varma jordgubbar, päron, äpplen, hallon och björnbär toppade med vitchoklad och glass!
 
Idag blir det träning efter jobbet!!!
Hahaha... helgens synder måste förlåtas!

Senaste dagarna i bilder.

Som den LAX-älskaren jag är vart det LAXsallad och sparrissoppa med LAXfilé till lunch och middag häromdagen!
 
Nya träningskläder och träningsväska anlände på posten...
 
... samt måltidsersättande kreatinpulver och fettförbrännande kapslar från Gymgrossisten.
 
Biomys med halvis och födelsedagsbarnet Nicolina. STANDUPGUYS, se den!
 
Svärfar hälsade på oss och överraskade mig med min efterlängtade väska.
 
Grymt 55minuters bodypump-pass med halvis!
 
Inspirerande Quotes från @Instagram.

Forever keeping you close to me.

YOU'RE RIGHT. PEOPLE DO LIE, AND CHEAT, AND STAB YOU IN THE BACK.
THERE WILL BE PEOPLE WHO USE YOU, AND DON'T LOVE YOU EVEN THOUGH THEY SAY THEY DO.
BUT YOU CAN'T LET THAT STOP YOU FROM LIVING, BECAUSE THERE ARE PEOPLE OUT THERE WHO DO LOVE YOU, AND WOULD NEVER HURT YOU. YOU HAVE TO FIND THOSE PEOPLE AND KEEP THEM IN YOUR LIFE, FOREVER.

Nu ska jag åka och besöka min lilla prinsessa...

...som jag saknat sååå ♥

Militärgrönt.

Morgonträning.

Inspirerande Quotes från @Instagram.
 
Imorse var det morgonträning som stod på schemat 08.00-09.00. Jag började med att värma upp genom att gå i uppförsbacke på löpbandet. Därefter gick resterande tid åt att göra följande övningar som fokuserar på armar, lår och rumpa.
 
Dessa körde jag 5 x 10, grymma övningar!
Nu sitter jag på jobbet och har precis ätit lunch med halvis.
Det blev en något mindre nyttig lunch då jag kände mig illa tvungen att synda med sås.
Njaomnjaom!

Middag, drinkar och charader.

 
Det blev inget GRIT-Strenght pass i Lördags då både jag och halvis hade en del att göra på morgonen. Vi körde ett  pass på gymmet istället och när vi var klara hämtade vi upp älskling för att åka till Citygross och Systembolaget.
Vi storhandlade inför kvällens mys och köpte lite gottgott att blanda drinkar med. När vi kom hem började jag med middagen medans älskling städade undan och när jag var klar hämtade jag upp halvis.
 
Det blev en riktig syndarkväll med god mat, efterrrätt, goda drinkar och charader.
 
Igår jobbade jag och halvis 10-19 och under lunchen tog vi bilen till Svea för en gudomlig kycklingsallad!
Efter jobbet mötte jag upp älskling och åkte till Heron City för biomys.
 
Vi såg FLIGHT med Denzel Washington, rekommenderas starkt!

Freshfresh.


 

Morgonpass, middag och filmmys.

Idag var jag uppe 07.30 för att skjutsa älskling till jobbet. 08.00 var jag ombytt och klar på gymmet för ett morgonpass innan jobbet. Jag började 10.00 så jag hade gott om tid på mig att träna, duscha och göra mig i ordning. Snart är det lunchdags... och efter jobbet ska jag skjutsa älskling till hans hockeyträning för att därefter möta upp halvis och sola. Det känns som att det var år och dagar sedan jag solade och jag behöver verkligen få lite färg på mitt bleka nylle.
 
Ikväll blir det en lugn hemmakväll med middag och filmmys. Vi ska titta på skräckfilmen Mama, sök efter trailern på youtube! Den verkar super läskig!
 
Imorgon är jag äntligen ledig så då har jag och halvis bokat in GRIT-Strenght på Hötorget. Det är ett nytt pass som lanserats nu i Mars månad där man går igenom de stora muskelgrupperna med skivstång och viktplatta. Detta pass hjälper till att öka styrka samtidigt som man bränner fett. Det är ett 30minuters pass med högintensiv intervallträning med ändamålet att man ska kunna prestera bättre och längre på en hög nivå. Spännande!
 

Träning, synundersökning, dyra bågar och gottgott.

Imorse klev jag upp 08.45, borstade tänderna och hoppade i träningskläderna för att hämta upp halvis för ett morgonpass på gymmet. När vi hade tränat klart skjutsade jag henne till jobbet för att därefter åka hem och duscha för att åka till Solna Centrum.
 
Jag hade nämligen bokat tid på Synoptik för en synundersökning då jag måste ha "bildskärmsglasögon" på jobbet. Jag hade tydligen inte så dålig syn då jag enbart behövde 0,25 i styrka... vad det nu innebär? Det blev ett par bågar för 1998kr från Birka. 1998kr för ett par glasögon? WTF!
 
Jag minns hur upprörd tanten i kassan blev när jag var där med Kimz förra veckan och ifrågasatte priset. Jobbet samt bästa mams bjöd dock på dessa bågar så det sved inte i min plånbok precis, hur underbar är inte hon?
Hahaha 1998kr? Seriöst?
 
När jag var klar med synundersökningen åkte jag förbi ICA Pampas och hämtade ut mitt paket från MMsports innan jag skulle vidare mot jobbet. Jag passade dessutom på att köpa lite gottgott till mig och halvis. Nu jävlar börjar allvaret!
 

Idag var det ingen vanlig dag... för det var Alexandras födelsedag!

 
Efter jobbet åkte vi ett gäng på 10personer och överraskade vår kära vän Alexandra som fyllde år. Vi hade med oss ballonger, tårta, cupcakes, presenter och bubbel. Hon fick ett presentkort på 3000kr att handla för på IKEA från oss alla, en middag på Mamas & Tapas från mig och Annie samt weekendresan till London 19april-22april med mig, utav älskling!
 
Hon är verkligen en person som förtjänar det, och mycket mer.
Världens snällaste!

En rolig historia... eller två?

Imorse var jag på gymmet innan jobbet och jag måste verkligen dela med mig utav den, i efterhand... roliga händelse som inträffade. När jag berättade det för Annie idag tog det inte lång tid innan hon vek sig av skratt.
 
Jag hade stått på löpbandet ett tag och kört väldigt intensivt när jag började känna mig panik-törstig. Jag la upp benen på varsin sida utav löpbandet och tog tag i vattenflaskan för att stoppa in den i munnen och unplugga den där lilla pluppen med tänderna för att få ut vattnet. Jag lutade huvudet bakåt och flaskan nedåt samtidigt som jag pressade med fingrarna i mitten på flaskan för att få vattnet att komma ut snabbare då jag som sagt var, PANIK-TÖRSTIG!
 
Helt plötsligt forsade världens starkaste vattenstråle ut i 250km/h, rakt in i munnen på mig! Jag kan säga såhär: Jag höll inte enbart på att kvävas, utan jag fick mig en ordentlig "kallsup" och började hosta som fan samtidigt som det rann tårar längs kinderna.
 
Killen som sprang på löpbandet bredvid mig hamnade i chocktillstånd! Hahaha.
 
Och när vi endå är igång kan jag även passa på att berätta vad som hände när jag skulle duscha. Det finns två duschar på gymmet, varav ena är trasig. Jag tog av mig träningskläderna och slängde dem på golvet tillsammans med min träningsväska och skor för att därefter hoppa in i den "fungerande" duschen.
 
Jag tryckte på duschknappen och inom loppet av fem sekunder var halva omklädningsrummet översvämmat. Duschslangen ville med andra ord inte sammarbeta så vattnet forsade ut i raket-fart. Om det hade funnits en övervakningskamera i omklädningsrummet hade jag mer än gärna skickat in detta klipp (med mina kroppsdelar censurerade) till Sveriges roligaste klipp.
 
Där sprang jag, helt naken... och jagade mina träningskläder, träningsväska och skor.
Dock var det försent då allt var, dyngsurt!
 
Tur att det inte var någon annan förutom jag i omklädningsrummet...
 
Underbar dag, eller vad säger ni?

Hjälp på traven!

Ultra Loss Shake

En portion Ultra Loss Shake blandat med vatten innehåller endast 99,3kcal vilket genererar ett minimalt kaloriintag jämfört med en vanlig måltid. Jag tänker ersätta utblandningen vatten, med mjölk vilket ger ett toalt kaloriintag på 189kcal. Den här produkten är ideal för lågkaloridieter och som måltidsersättare då den ger en bra mättnadskänsla. Jag tänker ersätta en måltid/dag med Ultra Loss Shake.

Doseringsinstruktioner: Blanda 2msk Ultra Loss Shake med 3 dl vatten/mjölk.
Jag valde smaken Strawberry/Vanilla som finns att köpa hos: www.gymgrossisten.com
 
 Active Fat Burner

Kosttillskott specifikt tillverkat för att:
  • Förbättra fettreduceringen.
  • Bibehålla muskelmassan.
  • Ladda energinivåerna.
Doseringsinstruktioner:  1 tablett före frukost, 1 före lunch och 1 efter middag.
Finns att köpa hos: www.gymgrossisten.com

Body Science Casein

Detta är ett långsamt helmjölksprotein som består av 80% micellärt kasein och 20% vassle i sin mest naturliga och oraffinerade form - kasein, till skillnad från kaseinat som vanligtvis används i proteintillskott.

Fördelen med ett långsamt blandprotein är att det lämpar sig för många användningsområden - som till exempel mellanmål för de som vill gå ner i vikt, som ett alternativ till nyttiga kvällsmål och som proteinkälla efter träningen för att stimulera muskeltillväxten samt motverka muskelnedbrytningen.
 
Jag tänker använda detta som nyttigt kvällsmål eller efter träning.

Fördelen med Body Science Casein är att man dessutom kan göra pudding på den då den har en perfekt konsistens som löser sig bra!

Doseringsinstruktioner: Blanda 1dl Body Science Casein med 1 – 2,5 dl vatten/mjölk.

Minska mängden vätska för att få en välsmakande pudding och låt blandningen dra sig i cirka 2-5 min för bästa smakupplevelse! Jag valde smakerna Päron Split och Double Chocolate Rich som finns att köpa hos: www.mmsports.se

Gårdagen.

 
 
Igår var jag och halvis uppe med tuppen för att åka mot gymmet. Vi körde ett effektivt och snabbt träningspass inann det var dags att hoppa in i duschen och göra sig i ordning till jobbet. När vi var klara svängde vi förbi hemköp och köpte frukost samt lunch att ta med oss till jobbet. Det var en lugn dag trots att Viasat hade gått ut med ett pressmeddelande om att dem har köpt upp OS-rättigheterna inför vinter OS i Sochi - 2014 samt sommar OS i Rio - 2016. Mitt hjärta var på OS-event på Värmdö med Viasat och MTG hela dagen för att fira denna nyhet och när dem var klara kom han till jobbet och väntade på att jag och halvis skulle sluta. Efter jobbet åkte vi till vår favorit stammis restaurang då varken han, eller jag orkade laga mat. Det blev kycklingsallad i vanlig ordning.
 
 
Fick 4 biobiljetter från jobbet!
Tips på någon bra film?!

Härlig start på veckan!

Igår var det som sagt myskväll som stod på schemat! Efter jobbet åkte jag med min andra halva och storhandlade på Citygross eftersom älskling önskat sig "riktig mat" till middag. När han önskar sig "riktig mat" menar han med andra ord: Kött!
 
Vi har ju ändrat vår kost sedan vi kom hem från Aruba och slutat äta kolhydrater/såser. Undantag uppkommer dock någon dag i veckan då vi tycker att vi förtjänar att synda med "riktig mat". När vi kom hem började vi med middagen medans älskling laddade ner kvällens filmer. Vi bestämde oss för att köra på skräcktema och när maten var klar dukade vi upp middagen i vardagsrummet och slog på El Orfanato och därefter The Exorcism of Emily Rose. 
Imorse klev jag upp tillsammans med älskling och gjorde kaffe till honom innan han skulle iväg till jobbet och därefter gick jag och la mig igen. Jag vaknade till liv vid 11.00 och väckte Törnrosa som låg och sussade sött i vår gästsäng. Vi gjorde i ordning frukost-smoothies och mackor. Därefter hoppade hon in i duschen medans jag städade och när hon var klar gjorde vi oss i ordning för att åka iväg på lite "ärenden"
 
.
Vi åkte bland annat till Audi Danderyd där jag köpte min bil och hämtade min servicebok samt till Ikea där vi dessutom passade på att äta deras nya rödspättafilé med kokt potatis och remouladsås.
 
Njaomnjaom!
Hoppas ni har haft en lika trevlig Måndag!

London 19april-22april.

 
#London#Thecumberlandhotel#Shopping#Oxfordstreet#Springfeelings#Starbucks - med bästa Alexandra!
...och allt detta tack vare min älskade man
 
Lääängtar ♥

Gott kaffe, Ikea och trevligt sällskap.

I Fredags var jag ledig! Jag började dagen med att kliva upp tidigt för att storstäda och tvätta. Därefter hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning för att åka och plocka upp Kimz. Vi åkte till Solna Centrum då jag skulle boka tid för synundersökning samt välja bågar. När jag hade hittat vad jag ville ha gick vi förbi Expresso House och köpte varsin vaniljlatte för att därefter åka hem till mig och mysa en stund innan det var dags att hämta mitt hjärta för att skjutsa honom till hans hockeyträning.
 
 
När jag hade droppat av älskling åkte jag vidare till Ikea för att köpa halkskydd till våra mattor i hallen samt sovrummet, två nya byråer till sovrummet då vi behöver mer klädförvaring samt prydnadssaker att ställa på byråerna. Jag lyckades tajma in mitt besök på Ikea med älsklings hockeyträning så när jag var klar åkte jag och plockade upp honom för att därefter åka och äta. Det blev kycklingsallad med vitlöksbröd på vår stammis restaurang.
 
Igår jobbade jag och efter jobbet åkte jag hem då vi skulle få besök utav Svärmor. Mitt hjärta monterade upp våra nya byråer medans svärmor och jag vek all tvätt och sorterade/rensade våra garderober. Idag jobbar jag återigen och efter jobbet blir det träning med min andra halva och därefter ska vi ha myskväll hos oss tillsammans med älskling.
 
Imorgon är jag leeedig igen!