Life is like a roller coaster. It has its ups and downs. But it's your choice to scream or enjour the ride.

Det har varit en lugn helg tillsammans med mitt hjärta och halvis.
 
Fredagskvällen spenderades tillsammans med älskling, vi lagade god mat och tittade på film.
Lördagsmorgonen spenderades på IKEA, Plantagen samt Bauhaus. Solens strålar fick oss att ta tummen ur röven och få ordning på vår balkong inför våren/sommaren 2013.
 
Vi hittade en möbelgrupp i grå/svart med svarta dynor som vi tänkte klä om då halvis kom med den briljanta idén att vi borde köra på limegröna dynor istället. Vi köpte även: två blomlådor i samma material som möbelgruppen, plastblommor att ha i då jag är alldeles för lat för att vattna, en heltäckningsmatta i svart/grått, värmefläktar osv.
 
Ni får se bilder när allt är klart!
 
På kvällen kom halvis över då hon skulle övernatta hos oss och  på söndagsmorgonen vaknade vi som ett gäng hungriga gamar. Vi åkte till Citygross för att handla inför en Lasagne a la - våra önskemål. 
 
Det blev en redig köttfärssås med bacon och chorizo tärningar, coctailtomater, lök, vitlök, citronpeppar att fylla lasagnen med och massvis med Bechamel och Mozzarellaost att toppa det hela med. Efter denna måltid låg vi i matkoma och tittade på Date Night och Dinner for Schmucks. Framåt kvällen kom även Alexandra och Robert på besök. Halvis gjorde i ordning en gudomlig dessert med varma jordgubbar, päron, äpplen, hallon och björnbär toppade med vitchoklad och glass!
 
Idag blir det träning efter jobbet!!!
Hahaha... helgens synder måste förlåtas!

Kommentarer :

#1: Anonym

Vacker <3

skriven

Kommentera inlägget här :