Morgonpass, middag och filmmys.

Idag var jag uppe 07.30 för att skjutsa älskling till jobbet. 08.00 var jag ombytt och klar på gymmet för ett morgonpass innan jobbet. Jag började 10.00 så jag hade gott om tid på mig att träna, duscha och göra mig i ordning. Snart är det lunchdags... och efter jobbet ska jag skjutsa älskling till hans hockeyträning för att därefter möta upp halvis och sola. Det känns som att det var år och dagar sedan jag solade och jag behöver verkligen få lite färg på mitt bleka nylle.
 
Ikväll blir det en lugn hemmakväll med middag och filmmys. Vi ska titta på skräckfilmen Mama, sök efter trailern på youtube! Den verkar super läskig!
 
Imorgon är jag äntligen ledig så då har jag och halvis bokat in GRIT-Strenght på Hötorget. Det är ett nytt pass som lanserats nu i Mars månad där man går igenom de stora muskelgrupperna med skivstång och viktplatta. Detta pass hjälper till att öka styrka samtidigt som man bränner fett. Det är ett 30minuters pass med högintensiv intervallträning med ändamålet att man ska kunna prestera bättre och längre på en hög nivå. Spännande!
 

Kommentarer :

#1: Annie

Nu kommer det lukta bränt fläsk <3
Kommer typ sola 1 timme haha ska se ut som Qaiser när jag kommer ut därifrån

Svar: Hahaha skjut mig!
Dana Valero Delgado

skriven

Kommentera inlägget här :