Träning, synundersökning, dyra bågar och gottgott.

Imorse klev jag upp 08.45, borstade tänderna och hoppade i träningskläderna för att hämta upp halvis för ett morgonpass på gymmet. När vi hade tränat klart skjutsade jag henne till jobbet för att därefter åka hem och duscha för att åka till Solna Centrum.
 
Jag hade nämligen bokat tid på Synoptik för en synundersökning då jag måste ha "bildskärmsglasögon" på jobbet. Jag hade tydligen inte så dålig syn då jag enbart behövde 0,25 i styrka... vad det nu innebär? Det blev ett par bågar för 1998kr från Birka. 1998kr för ett par glasögon? WTF!
 
Jag minns hur upprörd tanten i kassan blev när jag var där med Kimz förra veckan och ifrågasatte priset. Jobbet samt bästa mams bjöd dock på dessa bågar så det sved inte i min plånbok precis, hur underbar är inte hon?
Hahaha 1998kr? Seriöst?
 
När jag var klar med synundersökningen åkte jag förbi ICA Pampas och hämtade ut mitt paket från MMsports innan jag skulle vidare mot jobbet. Jag passade dessutom på att köpa lite gottgott till mig och halvis. Nu jävlar börjar allvaret!
 

Kommentarer :

#1: Kimz

1998:- " seriöst?" Hahahahahahah dör litegrann!!!!!

Svar: Hahaha ja men vafan, det var helt sjukt dyrt för dem där bågarna med glas som knappt har någon styrka alls, kunde lika gärna köpt ett par på ICA MAXI liksom :P
Dana Valero Delgado

skriven

Kommentera inlägget här :