Bestridan från en arg tjej!

 
Hej!
 
Jag fick en bot 20130516 som hade ärende nummer 072****** utfärdat utav 10** på reg nummer: ******. Jag har fått några enstaka böter sedan jag köpte denna bil och i dessa fall har jag accepterat, och betalat... då jag har felat. I fallet med denna bot handlar det inte om pengarna då det är ynka 300kr, utan principsaken. Jag har gjort rätt för mig och köpt en boendeparkering som kostar ca 700kr för ett kvartal för att ha möjlighet att parkera nedanför mitt hus och det är en sådan boendeparkering där man får skriva in sitt reg nummer manuellt. 
 
Jag har haft denna boende parkering sedan mars månad då jag skrev mitt reg nummer med en vanlig penna, alltså ej bläckpenna då jag inte hade någon där och då. Under all denna tid, sedan mars månad...som jag stått dag in och dag ut parkerad på samma parkering har jag inte fått en enda bot pga angiven anledning "ingen biljett synlig/ingen synlig boende kalkyl".
 
Det har blivit allt varmare och solen har börjat titta fram vilket uppenbarligen har lett till att mitt reg nummer har "suddats ut". Detta är dock inget som jag har uppmärksammat eller inspekterat aktivt då jag vet hur tydligt jag skrev in det i mars månad. Jag tycker det är riktigt tråkigt att jag ska behöva slösa min dyrbara tid på att skriva en "bestridan" när jag inte har begått något misstag, det känns lite som att bli dömd till livsstids fängelse när man är oskyldig. Skämt åsido.
 
Jag vet inte om er parkeringsvakt hade problem med synen eller dylikt men om han/hon hade ansträngt sig lite extra för att läsa vad som stod på min boendekalkyl hade han/hon kunnat tyda mitt reg nummer. Jag tänker inte acceptera denna kostnad, eller betala in den för att sedan få dessa pengar återinsatta på mitt konto/få en avi om återbetalning när ni har mottagit min bestridan och gjort er handläggning då jag inte känner att jag egentligen ska behöva göra detta överhuvudtaget, eftersom jag återigen... inte har gjort något misstag! 
 
Mitt förslag är dock att: När min boendeparkering går ut den sista Maj skickar jag in den per post till er så att ni får se att det visst går att tyda mitt reg nummer på nära håll... om man anstränger sig lite extra! Dessutom kommer ni att kunna se, om ni håller upp den mot ljuset från baksidan att jag enbart skrivit mitt reg nummer och att denna boendekalkyl ej har använts till två bilar vilket verkar vara misstanken bakom det hela.
 
Detta är mitt förslag.

Kommentarer :

#1: Anonym

HAHAHAHAHAHAHAHA bring the blodsuckers down

skriven
#2: Annie

haha jag ska be pappa berätta för dig om när jag var liten och en lapplisa kom in på ica han flippade och bärde ut henne haha

skriven

Kommentera inlägget här :