Fredag & Lördag!

I Fredags fick vi besök utav älsklings barndomsvän och hans flickvän från Västervik som skulle bo hos oss över helgen. Dem kom fram till Stockholm någon gång på eftermiddagen och eftersom mitt hjärta skulle spela fotbollsmatch åkte vi och tittade på den. När matchen var klar åkte vi hem till oss och satt på balkongen och pratade om allt mellan himmel och jord samtidigt som vi smuttade drinks. Framåt kvällen tog vi tunnelbanan till Söder för en ordentlig barrunda där vi tog en drink per bar. Kvällen slutade trots detta förvånansvärt tidigt men detta hindrade inte oss från att ta en taxi och fortsätta umgås på vår balkong.
 
På Lördagsmorgonen vaknade vi upp jävligt bakfulla och eftersom turturduvorna fortfarande låg och sov passade jag och älskling på att gå ner till Hemköp för att handla brunch. Det blev en ordentlig sådan som ni ser... 
Det tog oss några timmar att kurera oss från Fredagskvällen men när vi väl hade samlat tillräckligt mycket kraft åkte vi till Nacka Forum för lite shopping. När vi hade shoppat klart åkte vi vidare till Citygross för att handla inför kvällens grillmys i Hagaparken.. 
BTW... köpte denna fina picknickväska och kylväska på Kjell&Co, visst var dem söta?
Vi satt kvar i Hagaparken en stund efter att solen hade gått ner men när myggorna började attackera oss insåg vi ganska snabbt att det var dags att röra oss hemåt. När vi kom hem hade vi fortfarande rikliga mängder alkohol kvar i kylväskan som vi hade fyllt med is. Älskling gjorde i ordning vardagsrummet, tände ljus och tog fram vårt charader-sällskapsspel och där satt vi fram tills morgonkvisten.
Riktigt mysig helg!

Kommentarer :

#1: Annie

Älskar dig & din blogg!

skriven

Kommentera inlägget här :