Körunda Hotell.

I Tisdags åkte vi som sagt ut till Körunda Hotell för en mysig övernattning. Vi åkte till systemet efter jobbet och köpte på oss lite smått och gott som vi kunde dricka på rummet och därefter åkte vi hem en snabbis för att packa innan vi började åka ut mot Nynäshamn (Ösmo). Sveriges identitets-kris väder bjöd självklart på spöregn när vi var påväg dit för att sedan lätta upp och bjuda på en solig eftermiddag/kväll.
 
När vi kom fram till hotellet, checkade vi in, gjorde oss i ordning och gick till restaurangen för att äta middag. Förrätten var hummersoppa med räkor och löjrom, huvudrätten helstekt gödkalv med potatisgratäng som serverades med sparris och stjärnanissky och efterrätten inkokta glasrabarber med vitchoklad mousse, kardemumma smulor och en jordgubbssorbet. Helt fantastiskt god mat!
 
Efter middagen gick vi till rummet och bytte om till badkläder och badrock för att bubbla i Jacuzzin och därefter gick vi till rummet, låg i sängen och lyssnade på musik, drack drinks och pratade om allt mellan himmel och jord innan det var sussdags.
 
Igår var vi dock uppe med tuppen och åt frukost för att sedan sätta oss på gården och sola lite innan det var dags för utcheckning - och hemgång.
 
Vi pratade om kvällen samt alla andra "speciella kvällar" och aktiviteter vi gjort tillsammans under bilresan hem... om hur viktigt det är när man befinner sig i ett förhållande att man hittar på spontana saker och skämmer bort varandra med överraskningar. Det spelar ingen roll om dem är stora eller små... men det gör så mycket i förhållandet samtidigt som det håller kärleksgnistan vid liv!
 
Om ni har en partner, borde ni verkligen testa att göra något utöver det vanliga... då och då!
 

Kommentarer :

#1: Annie

Myspys!!!! Boka hotell här nästa gång ;) ses snart vackraste Belle! Puss puss puss

skriven

Kommentera inlägget här :