Västerviksmys.

I Fredags började min tredagarsledighet så jag och älskling passade på att sova ut ordentligt. Vi åt tacos till lunch och när maten väl hade smält mötte jag upp Elin och gick en ordentlig 7km PW med alla tänkbara uppförsbackar som hinder. Svettiga och flåsandes kom vi hem till mitt hjärta som satt och spelade XBOX. Jag började packa min väska eftersom vi skulle åka till Västervik över helgen.Vi kom fram vid 21.00, promenerade till hemmakväll, hyrde fem skräckfilmer, köpte massa gottgott och myste ner oss i soffan uppe i TV-rummet.
Dagen därpå var vi uppe med tuppen för att powerwalka 1mil. När vi kom hem kurrade det till ordentligt i magen så vi tog bilen och åkte till Wärdshuset Hjorten för en ordentlig lunch. När vi kom hem låg vi och solade med världens matkoma på varsin solstol för att därefter åka en sväng till bolaget och Ica Maxi för att handla inför kvällens grillhäng. Vi hade en riktig myskväll!
På Söndagen var vi uppe med tuppen igen, städade och packade väskorna för att åka till Pizzeria Acapulco och synda ordentligt. Det blev en varsin hammare som vår tjockis-pizza kallas för och efter svullandet låg vi i soffan och tittade på film innan det var dags att ta sig i kragen och hämta upp svärmor för att åka och besöka mormor.
MIN FAVORIT SCHÄSLONG!!!

Kommentera inlägget här :